Basket Talk

Προολυμπιακά τουρνουά: Έκπληξη από Μεξικό, διασυρμός για Κροατία, περίπατος για Σλοβενία

Προολυμπιακά τουρνουά: Έκπληξη από Μεξικό, διασυρμός για Κροατία, περίπατος για Σλοβενία
Άναψε η μάχη στα Προολυμπιακά τουρνουά που διεξάγονται επί ευρωπαϊκού εδάφους με τις πρώτες ήττες των θεωρητικών φαβορί.
Σχετικά Άρθρα

Στο Σπλιτ το Μεξικό νίκησε 72-65 τη Ρωσία χάρη σε 21 πόντους του Πάκο Κρουθ και έτσι όχι μόνο προκρίθηκε στην επόμενη φάση των νοκ-άουτ αγώνων αλλά άφησε να… φαγωθούν στον αγώνα της Πέμπτης, Γερμανία και Ρωσία με τη Ρωσία να προκρίνεται μόνο αν νικήσει με 7 πόντους διαφορά.

Στον άλλο όμιλο η γηπεδούχος Κροατία με τον Μάριο Χεζόνια να έχει μόλις 9 πόντους με 7/8 βολές αλλά και 1/7 σουτ και 3 λάθη σε 19 λεπτά συμμετοχής γνώρισε τη συντριβή από τη Βραζιλία του Άτσο Πέτροβιτς με 94-67. Κάτι που σημαίνει ότι για να προκριθούν οι Κροάτες στα νοκ-άουτ θα πρέπει να νικήσουν την Πέμπτη την Τυνησία!

Στο Κάουνας η Σλοβενία έχοντας 8 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και τον Λούκα Ντόντσιτς να σημειώνει σε 17 λεπτά 13 πόντους μαζί με 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ διέλυσε με 50 πόντους διαφορά (118-68) την Ανγκόλα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Στον άλλο όμιλο η Βενεζουέλα νίκησε άνετα την Νότιο Κορέα με 94-80 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση ενώ οι Κορεάτες για να προκριθούν θα πρέπει να νικήσουν την Πέμπτη τη γηπεδούχο Λιθουανία με… 13 πόντους διαφορά κάτι που ανάγεται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

Τέλος στο Βελιγράδι η Σερβία έκανε το 2/2 και πήρε την πρόκριση για τα νοκ-άουτ κερδίζοντας μετά από αγγαρεία τις Φιλιππίνες 83-76. Το 2ο εισιτήριο θα πάρει ο νικητής του αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα σε Δομινικανή Δημοκρατία και Φιλιππίνες.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης