Basket Talk

Budenholzer: «Τώρα θα δούμε τον χαρακτήρα μας»

Budenholzer: «Τώρα θα δούμε τον χαρακτήρα μας»
Το «μέταλλο» των Milwaukee Bucks είναι έτοιμος να δει ο προπονητής της ομάδας, Mike Budenholzer, μετά την ήττα από τους Atlanta Hawks και τον τραυματισμό Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Bucks ηττήθηκαν στο 4ο αγώνα των τελικών της Ανατολής του NBA από τους Atlanta Hawks με 110 – 88, με την σειρά να είναι πλέον στο 2-2. Τα «ελάφια» είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τραυματίζεται στην 3η περίοδο και να μην επιστρέφει στον αγώνα, ενώ τα πρώτα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως θα μείνει σίγουρα εκτός για το υπόλοιπο της σειράς.

Από την πλευρά του, ο Budenholzer δεν έδωσε κάποια παραπάνω πληροφορία για την κατάσταση του «Greek Freak», ενώ δήλωσε: «Δεν έχω κάποια ενημέρωση αυτή τη στιγμή. Ο Γιάννης βρίσκεται στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του, θα δούμε πως θα αισθάνεται αύριο. Ιστορικά, ο Αντετοκούνμπο θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο, θέλει να βοηθά τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Ξέρω ότι θα προσπαθήσει για να είναι έτοιμος, θα προσπαθήσει για να παίξει στον επόμενο αγώνα αλλά πρέπει να περιμένουμε. Τώρα θα δούμε τον χαρακτήρα μας».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης