Basket Talk

NBA: Διπλό το κακό για τους Bucks, τραυματίστηκε ο Γιάννης και ήττα από τους Hawks (video)

NBA: Διπλό το κακό για τους Bucks, τραυματίστηκε ο Γιάννης και ήττα από τους Hawks (video)
Milwaukee Bucks μπορούν να νιώθουν διπλά χαμένοι στην State Farm Arena, καθώς εκτός από την ήττα από τους Αtlanta Hawks με 110-88, «καρδιοχτύπησαν» με τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Σχετικά Άρθρα

Εφιαλτική η βραδιά για τα «ελάφια», καθώς παρά την απουσία του Trae Young από την δωδεκάδα των Hawks δεν κατάφεραν να κάνουν το 3-1 στη σειρά αλλά αντιθέτως να δεχθούν την ισοφάριση (2-2) σε έναν αγώνα όπου δεν απείλησαν ποτέ μετά το πρώτο δωδεκάλεπτο.

Εκείνο το σημείο όμως που "στοίχισε" περισσότερο στους Bucks και στον Mike Budenholzer είναι ο απρόσμενος τραυματισμός του «Greek Freak» στα μέσα της τρίτης περιόδου, με τον Έλληνα σούπερ σταρ 7:14 λεπτά πριν τη λήξη και σε μία προσπάθεια να εμποδίσει τον Clint Capela να πετύχει καλάθι, προσγειώθηκε άτσαλα στο αριστερό του γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις έδειξαν για "υπερέκταση".



Όπως ήταν λογικό κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια με τη βοήθεια του Θανάση Αντετοκούνμπο και δεν επέστρεψε ποτέ ξανά πίσω στο παρκέ. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στα «γεράκια» να διατηρήσουν το προβάδισμά τους και να μην απειληθούν μέχρι το τέλος του Game 4.

Αν και ο Τrae Young έλειπε από τον αγώνα, η ομάδα του Nate McMillan βρήκε στο πρόσωπο των Lou Williams και Bogdan Bogdanovic τους πρωταγωνιστές που έψαχνε, με τους δύο αθλητές να «βομβαρδίζουν» από τα 7.25 μέτρα με 8/15 τρίποντα συνολικά. Από τη μία ο Αμερικανος γκαρντ, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού, σημείωσε 21 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Σέρβος παίκτης εκτός τους 20 πόντους πρόσθεσε στην στατιστική του κατηγορία 5 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα. Σημαντική βοήθεια προήλθε και από τον Clint Capela, o οποίος μπορεί να μην σημείωσε double-double (15 ποντ., 7 ριμπ.), όμως πέτυχε το καλάθι της βραδιάς.



Από την άλλη οι Bucks δεν βρήκαν την λύση στο επιθετικό τους κομμάτι ειδικά και μετά τον τραυματισμό του Γιάννη, περιμένοντας τα πάντα από εκείνον (14 πόντοι και 8 ριμπάουντ σε 24 λεπτά). Το τραγικό ποσοστό από την γραμμή του τριπόντου (20%) με 8/39 σουτ δεν βοήθησε καθόλου στην εξέλιξη του αγώνα, όπου από το ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχτισαν μία διψήφια διαφορά (51-38), ενώ στη συνέχεια πάτησαν... γκάζι και δεν κοίταξαν πίσω ξανά (87-62), με τους Jrue Holiday και Chris Middleton να μην μπορούν να αποτρέψουν το τελικό αποτέλεσμα (110-88).

Η σειρά πλέον μεταφέρεται πίσω στο Ουισκόνσιν (2/7) και στο στρατόπεδο των Bucks κάθονται σε αναμμένα... κάρβουνα, αναμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γιάννη Αντετοκούνμπο.



Νίκος Τσώτας

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης