Basket Talk

Ρογκαβόπουλος: «Χρειαζόμαστε δουλειά - Ευχαριστήθηκα το παιχνίδι» (video)

Ρογκαβόπουλος: «Χρειαζόμαστε δουλειά - Ευχαριστήθηκα το παιχνίδι» (video)
Ευχαριστημένος για το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα ήταν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ωστόσο έκανε λόγο για την δουλειά που πρέπε ακόμα να γίνει.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έκανε σήμερα την πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική Ανδρών στην αναμέτρηση με το Μεξικό, στην πρεμιέρα του τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank». Στα 17’28” που αγωνίστηκε είχε 7 πόντους με 2/4 βολές, 1/2 δίποντα και 1/2 τρίποντα και ακόμη 3ριμπάουντ και 1 ασίστ. Μιλώντας στην Συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, τόνισε πως χάρηκε με το ντεμπούτο του, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και η Εθνική, χρειάζονται ακόμα δουλειά.

Αναλυτικά είπε:

«Προσπαθήσαμε να τρέξουμε, να σετάρουμε εμείς το τέμπο. Στη άμυνα πιστεύω πως χρειαζόμαστε δουλειά, αλλά ο κόουτς έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα. Είναι τεράστια τιμή για μένα και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τον κύριο Πιτίνο. Δούλεψα πάρα πολύ το διάστημα που απείχα και από την ομάδα που βρισκόμουν. Ευχαριστήθηκα το παιχνίδι όσο μπορούσα και ελπίζω να κάνω τον προπονητή περήφανο για την επιλογή του. Χρειάζομαι χρόνο, αλλά ένιωσα καλά και θα είμαι όλο και καλύτερα στη συνέχεια».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης