Basket Talk

NBA: Ο George έκανε break με... στυλ για τους Clippers , «αυτοκτόνησαν» οι Sixers (video)

NBA: Ο George έκανε break με... στυλ για τους Clippers , «αυτοκτόνησαν» οι Sixers (video)
Οι Los Angeles Clippers και οι Αtlanta Hawks κατάφεραν να «δραπετεύσουν» με δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες απέναντι στους Utah Jazz και τους Philadelphia Sixers αντίστοιχα και πλέον απέχουν μία νίκη από τους τελικούς των δύο περιφερειών.
Σχετικά Άρθρα

Ακόμη μία βραδιά play offs όπου είχε τα πάντα στο πρόγραμμα. Ρεκόρ, ανατροπές, ηγετικές εμφανίσεις και σημαντικά καλάθια. Αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι φιλοξενούμενοι και πλέον Sixers και Jazz χρειάζονται 2/2 στους επόμενους αγώνες αν θέλουν να προκριθούν στους τελικούς της Ανατολής και της Δύσης αντίστοιχα.

Philadelphia Sixers - Atlanta Hawks 106-109

Η ομάδα του Dock Rivers έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να χάσει ένα δικό της παιχνίδι. Αν και είχε σε τρομερή βραδιά τον Joel Embiid, ο οποίος από την πρώτη περίοδο είχε σημειώσει 17 πόντους δίχως να χάσει σουτ (7/7 διπ.,1/1τριπ.) και τελικά έφτασε στους 37 συνολικά πόντους, μπορεί να προηγήθηκε με +26 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο αλλά και πάλι δεν αποδείχθηκαν αρκετά.

Τα «γεράκια» είχαν υπομονή και την κατάλληλη στιγμή μόλις βρήκαν τους Sixers πιο... αδύναμους τους χτύπησαν και ξεκίνησαν να «ροκανίζουν» την διαφορά. Το 85-61 λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου έγινε αμέσως 104-94 και για τέσσερα λεπτά οι Sixers δεν κατάφεραν να σημειώσουν πόντο, ενώ η ανατροπή για τους Hawks είχε ήδη ολοκληρωθεί.



Η κύρια αιτία πίσω από αυτή την επική ανατροπή είχε όνομα και λεγότανΤrae Young, ο οποίος κατέγραψε ακόμη μία επική εμφάνιση με 39 πόντους και αυτό αποτέλεσε ατομικό ρεκόρ σε αγώνα play offs. Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και ο Seth Curry με 36 πόντους αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει τους Sixers στην τρίτη νίκη.

Utah Jazz - Los Angeles Clippers 111 - 119

Tι κι αν έλειπε ο ηγέτης των Clippers, Kawhi Leonard, και η ομάδα είχε «σοκαριστεί» από τον σοβαρό του τραυματισμό. Η ομάδα του Λος Άντζελες είχε τον Paul George να αγωνίζεται και για τον μεγάλο απόντα και να σημειώνει ρεκόρ στην ιστορία του οργανισμού.

Για την ακρίβεια ο Αμερικανός παίκτης πετυχαίνοντας συνολικά 37 πόντους, 16 ριμπάουντ και 5 ασίστ έγινε ο πρώτος παίκτης των Clippers, ο οποίος σημειώνει σε αγώνα play offs τουλάχιστον 35-15-5.

 

Η ομάδα του Τάιρον Λου επικράτησε των Jazz με σκορ 119-111 και με την τρίτη συνεχόμενη νίκη στη σειρά ανέτρεψε τα δεδομένα (3-2) και πλέον έχουν την ευκαιρία να κλείσουν την σειρά στο σπίτι τους. Για ακόμη μία φορά οι Jazz τα περίμεναν όλα από τους Mitchell (21 πόντοι) και Gobert (17 πόντοι και 10 ριμπάουντ), ενώ αρχισκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Βοgdanovic με 32 πόντους (9/17 τρίποντα). Στα... πιτς παρέμεινε ο Mike Conley.



Νίκος Τσώτας

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης