Basket Talk

Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 114-108: Ο συγκλονιστικός Durant έκανε το 3-2 για τους Νεοϋορκέζους (video)

Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 114-108: Ο συγκλονιστικός Durant έκανε το 3-2 για τους Νεοϋορκέζους (video)
Ο «KD» κέρδισε μόνος του Bucks και Γιάννη δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Μετά από δύο νίκες των Bucks στο Milwaukee, η σειρά επέστρεψε στο Brooklyn για τη διεξαγωγή του Game 5. Τα «Ελάφια» έκαναν ένα ιδανικό ξεκίνημα παίρνοντας προβάδισμα που έφτασε μέχρι και τους 17 πόντους. Ωστόσο, ο Kevin Durant πραγματοποίησε στο Barclays Center μια από τις καλύτερες εμφανίσεις που είδαμε ποτέ στα playoffs, αριθμώντας 49 πόντους, 17 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 τάπες, για να γυρίσει το ματς (114-108) και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους Nets (3-2).

Ο «KD» -έγινε ο πρώτος παίκτης που έκανε triple double με 45/15/10- είχε στο πλευρό του και τον James Harden, όμως ο «Μούσιας» ήταν φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του (5π. 6ρ. 8ασ.). Σημαντική βοήθεια στην ομάδα του Nash έδωσε ο Jeff Green που τέλειωσε το αγώνα με 28 πόντους και 7/8 τρίποντα.

Για τους φιλοξενούμενους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετικός μετρώντας 34 πόντους,12 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 τάπες σε 42 λεπτά συμμετοχής, επιβαίνοντας πως οι Nets δεν έχουν βρει ακόμα τον τρόπο για να τον αντιμετωπίσουν.

Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι ο Mike Budenholzer χρησιμοποίησε ένα πολύ κλειστό rotation με τον Connaughton να είναι ο μοναδικός παίκτης από τον πάγκο των Bucks με ουσιώδη χρόνο συμμετοχής.

 

Η σειρά μεταφέρεται ξανά στο Milwaukee, με την επόμενη αναμέτρηση να διεξάγεται τα ξημερώματα Παρασκευής (3:30) στο Fiserv Forum. Οι Bucks πρέπει να πάρουν τη νίκη πάση θυσία για να επιστρέψουν στο Brooklyn μια και τελευταία φορά. Υπενθυμίζετε πως οι Nets δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Kyrie Irving, ενώ την ίδια στιγμή και ο James Harden συνεχίζει να μην βρίσκεται ακόμη στο 100% μετά τον τραυματισμό στο δεξί μηρό.

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης