Basket Talk

Aποχαιρέτησε τον Ερυθρό ο Λόιντ και ανακοινώθηκε από τη Ζενίτ!

Aποχαιρέτησε τον Ερυθρό ο Λόιντ και ανακοινώθηκε από τη Ζενίτ!
Ο Τζόρνταν Λόιντ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ζενίτ, καθώς οι Ρώσοι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Τζόρνταν Λόιντ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα στη Εuroleague και αποτέλεσε το... μήλο της Έριδος για αρκετές ομάδες. Τελικά την υπογραφή του Αμερικανού γκαρντ την εξασφάλισε η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι το καλακαίρι του 2023.

Πριν πάρει... σάρκα και όστα η μεταγραφή του στην ρωσική ομάδα, ο Τζόρνταν Λόιντ μέσω του λογαριασμού του στο twitter ευχαρίστησε τον κόσμο των «ερυθρόλευκων»: «Τι χρονιά, τι πόλη, τι ομάδα. Ήταν η πιο απαιτητική και η πιο προκλητική σεζόν της καριέρας μου, αλλά πάντα υπάρχει ομορφιά στον πόνο. Στους πιο απίθανους φιλάθλους και απίστευτους υποστηρικτές, το ευχαριστώ δεν είναι αρκετό. Είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μου».

To όνομα του Αμερικανού γκαρντ ακούστηκε έντονα πριν μερικές ημέρες και για τον Ολυμπιακό, όμως τελικά δεν μετουσιώθηκε σε «γάμο» των δύο πλευρών. Την φετινή σεζόν ο Τζόρνταν Λόιντ μέτρησε 17.3 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 29 αγώνες στη Εuroleague, ενώ ήταν καθοριστική η συμβολή του στην κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας, όπου εξασφάλισε την παρουσία του Ερυθρού στη Εuroleague την επόμενη σεζόν.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης