Basket Talk

Ολυμπιακός: Επέστρεψε στον σύλλογο η Καλτσίδου

Ολυμπιακός: Επέστρεψε στον σύλλογο η Καλτσίδου
Στους «ερυθρόλευκους» και πάλι η Στέλλα Καλτσίδου, με την πρώην αθλήτρια του συλλόγου να αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή.

Πριν από λίγα 24ωρα η Στέλλα Καλτσίδου αποτέλεσε παρελθόν από τον ΕΦΑΟΖ, μαζί με τις συνεργάτιδες της, Ανθή Μπαλτά και Κλαίρη Μαρτινοπούλου. Ωστόσο η πρώην μπασκετμπολίστρια της Εθνικής επέστρεψε στους Πειραιώτες, αυτή την φορά ως βοηθός του Μάρτινς Ζίμπαρτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Στέλλα Καλτσίδου, η οποία επιστρέφει στο σύλλογό μας και εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών. Η Στέλλα Καλτσίδου αναλαμβάνει την θέση του β’ προπονητή και θα αποτελεί την άμεση συνεργάτιδα του νέου τεχνικού, Μάρτινς Ζίμπαρτς.
Η δήλωση της Στέλλας Καλτσίδου στο olympiacossfp.gr :

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον Ολυμπιακό μετά από 3 χρόνια, ως προπονήτρια πλέον. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου στο νέο μου αυτόν ρόλο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Μάρτινς Ζίμπαρτς ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής με πολύ αξιόλογη πορεία στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ στην Ευρώπη. Από την μεριά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Εύχομαι η κατάσταση με την πανδημία να βελτιωθεί και να μπορέσει ο κόσμος τη νέα χρόνια να έρχεται στο γήπεδο καθώς η παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι πάντα αυτή που δίνει το έξτρα κίνητρο στην ομάδα. Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία για όλους μας».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης