Basket Talk

Στην Ρουμανία και την Κραϊόβα ο Κακιούζης

Στην Ρουμανία και την Κραϊόβα ο Κακιούζης
Προπονητής της Κραϊόβα είναι πλέον ο Μιχάλης Κακιούζης, με τον ρουμάνικο σύλλογο να παρουσιάζει τον Έλληνα τεχνικό.
Ο πρώην διεθνής και αρχηγός της εθνικής ομάδας μπάσκετ αποχώρησε μετά από 2 χρόνια από την Κύπρο και το Παραλίμνι, αναλαμβάνοντας τον πάγκο της Κραϊόβα στην Ρουμανία. Την περσινή σεζόν ο σύλλογος τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 18-8, ωστόσο αποκλείστηκε στα playoffs με 2-0 νίκες από τη Βολουντάρι.

Λίγο μετά από την παρουσίαση του, ο Κακιούζης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στην Κραϊόβα. Είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις στη Ρουμανία και αμέσως αποδέχτηκα την πρόταση να κοουτσάρω εδώ. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση... Είδα τις υποδομές, το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και τις εγκαταστάσεις στο σύνολό τους».

«Μπορώ να πω ότι ο πρώτος στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στους αγώνες, να είναι στο πλευρό μας και να μας υποστηρίξουν... Θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν τον Αύγουστο. Μέχρι τότε, μαζί με τους συνεργάτες μου, θα υλοποιήσουμε και θα προχωρήσουμε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης