Basket Talk

Παναθηναϊκός: Μήνυμα παραμονής από τον Νέντοβιτς

Παναθηναϊκός: Μήνυμα παραμονής από τον Νέντοβιτς
Χαρούμενος με την ζωή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον Σέρβο γκαρντ να εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο και του χρόνου.

Ο διεθνής γκαρντ ήταν από τους διακριθέντες της σεζόν που πέρασε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα στο δεύτερο μισό της σεζόν εξαιτίας των τραυματισμών και του COVID-19. Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον ίδιο κατακτώντας το νταμπλ με τους «πράσινους» και πλέον είναι ελεύθερος να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε ανάρτηση του στο Instagram, τόνισε πως θέλει να συνεχίσει στους «πράσινους» και τη νέα σεζόν, κάτι το οποίο θα κριθεί από την οικονομική κατάσταση της ομάδα. Σε 25 αγώνες στην Euroleague ο Νέντοβιτς είχε 16 πόντους (51.2% στο δίποντο, 37% στο τρίποντο, 83.5% στις βολές), 1.9 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 14.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:05 συμμετοχής.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Τι τρελή χρονιά... Στο τέλος, δύο τίτλοι γι' αυτόν τον όμορφο οργανισμό με τους κορυφαίους οπαδούς. Δυστυχώς εξαιτίας του ανόητου ιού δεν κατάφερα να τελειώσω τη σεζόν όπως ήθελα, ωστόσο ελπίζω πως όλοι κατάλαβαν τη θέλησή μου να επαναφέρω τον σύλλογο στη θέση που ανήκει. Ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να παίξω για όλους εσάς, για την αγάπη και για την υποστήριξη που μου δείξατε σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, ειδικά στο δυσκολότερο κομμάτι της. Μια φορά πράσινος, για πάντα πράσινος. Μόνο ΠΑΟ».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης