Basket Talk

Ο Ρικ Πιτίνο ανακοίνωσε τους παίκτες για την προετοιμασία της Εθνικής

Ο Ρικ Πιτίνο ανακοίνωσε τους παίκτες για την προετοιμασία της Εθνικής
Γνωστά έγιναν τα ονόματα που επέλεξε ο Ρικ Πιτίνο για την προετοιμασία της Εθνικής, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά (29/6-4/7).

Η μεγάλη ώρα για το Προολυμπιακό τουρνουά πλησιάζει και η Εθνική ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στη Βικτόρια του Καναδά. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο, γνωστοποίησε τα ονόματα που θα δώσουν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας την Τετάρτη (2/6) στο ΟΑΚΑ.

Από τα ονόματα που ανακοινώθηκαν ξεχωρίζει ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στην Εθνική, και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού (Κώστας Σλούκας, Γιώργος Πρίντεζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) μετά την κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Παράλληλα ανάμεσα στις επιλογές υπάρχει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο αλλά και αρκετά «φρέσκα» πρόσωπα. Αναμένεται να μεγαλώσει περισσότερο η λίστα των παικτών, μόλις τελειώσει το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου θα προκύψει και η τελική σύνθεση της ομάδας.

Ο Ρικ Πιτίνο έδειξε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στην «επίσημη αγαπημένη», δημοσιεύοντας στα socia media μία φωτογραφία των δύο ανδρών. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο θρυλικός Βασίλης Σπανούλης, θα επανέλθει στην Εθνική μας ομάδα. Η ηγετική του ικανότητα θα είναι μεγάλη δύναμη» ήταν το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία.

 

Στο πρώτο ραντεβού έχουν κληθεί οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Καββαδάς, Γιάννης Αθηναίου, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Παπαδάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Η προετοιμασία της Εθνικής μέχρι την αναχώρηση για την Βικτόρια του Καναδά, περιλαμβάνει τρία φιλικά, στο τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank», με το Μεξικό στις 18/6, το Πουέρτο Ρίκο στις 19/6 και τη Σερβία στις 20/6.

Νίκος Τσώτας 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης