Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Μη πειστική τραπεζική άνοδος έως +5% λόγω DTC, που δεν ενθουσίασε, συντήρησε το ΧΑ +0,63% στις 888 μον. - Σύννεφα στον ορίζοντα

Μη πειστική τραπεζική άνοδος έως +5% λόγω DTC, που δεν ενθουσίασε, συντήρησε το ΧΑ +0,63% στις 888 μον. - Σύννεφα στον ορίζοντα
Ο Γενικός Δείκτης στις τελευταίες 9 συνεδριάσεις έχει άνοδο 6,61% και από τις 833 μονάδες έχει αναρριχηθεί στις 888 μονάδες - Το διεθνές κλίμα πάντως έχει επιδεινωθεί

(upd18) Παρά τα λελογισμένα κέρδη σε Πειραιώς και Εθνική έως +5% το ελληνικό χρηματιστήριο βρέθηκε στις 888 μονάδες κλείνοντας ήπια ανοδικά. 
Το ΧΑ βρέθηκε μεταξύ της θετικής είδησης - που δεν ενθουσίασε τις τράπεζες - να αρθεί ο κίνδυνος ενεργοποίησης του DTC της αναβαλλόμενης φορολογικής απαίτησης αλλά και της επιδείνωσης διεθνώς και της κόπωσης στις αγορές λόγω των ανησυχιών για τον Covid 19. 
Η πανδημία, οι ανησυχίες για τοπικά lockdowns και γενικώς η επιδείνωση διεθνώς... ισοσκέλισε τα θετικά νέα για τις τράπεζες.
Οι τραπεζίτες δεν ενθουσιάστηκαν, καθώς θεωρούν ότι άπαξ και στο μέλλον θα επιτυγχάνουν κέρδη... η απόφαση για το DTC είναι ως μη γενόμενη.
Από τις τράπεζες την μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψε η Πειραιώς +4,92% και η Εθνική +4%, ενώ η Eurobank λίγο έλλειψε να κλείσει σε αρνητικά εδάφη, με την Alpha bank να υποκύπτει στο τέλος με απώλειες 0,64%.
Επιπλέον η ΕΚΤ θα δημοσιεύσει τα stress tests σήμερα 30 Ιουλίου 2021 και όπως έχει αποκαλύψει αναλυτικότατα το bankingnews και οι 4 συστημικές ελληνικές τράπεζες τα έχουν περάσει με επιτυχία.
Ο γενικός δείκτης στις τελευταίες 9 συνεδριάσεις έχει άνοδο 6,6% και από τις 833 μονάδες έχει στις 888 μονάδες.
Στις μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25 επικράτησε μεικτή εικόνα, καθώς σημαντικές απώλειες σημείωσαν οι Titan και Ελληνικά Πετρέλαια, ενώ ο Μυτιληναίος ξεχώρισε με κέρδη +2,29% λόγω της πιθανότητας εισόδου στον MSCI standard στις 11 Αυγούστου 2021.

Η πορεία της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς στην σημερινή συνεδρίαση

Η χρηματιστηριακή αγορά ξεκίνησε με θετικά πρόσημα, με τον Γενικό Δείκτη να προσεγγίζει τις 890 μονάδες αλλά γρήγορα επανήλθε στην ζώνη των 880 μονάδων.
Η ανοδική πορεία ξεκαθάρισε μετά τις 16:00.
Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης στο ελληνικό χρηματιστήριο έκλεισε με άνοδο +0,63% στις 888 μονάδες έχοντας υψηλό στις 888,26 μονάδες και χαμηλό 880,41 μονάδες.
Ο τζίρος και όγκος συναλλαγών σε χαμηλά επίπεδα και είναι μοιρασμένος στις τράπεζες και στα μη τραπεζικά blue chips.
Αναλυτικότερα, η αξία συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 53 εκατ. ευρώ, ο όγκος 29 εκατ. τεμάχια εκ των οποίων τα 20 εκατ. να διακινούνται στις τράπεζες.

Τα τεχνικά σημεία

Ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε στις 888 με πρώτη αντίσταση στις 885 μονάδες και οι 900 μονάδες.
Στην πρώτη στήριξη βρίσκονται οι 850 μονάδες και ακολουθούν οι 830 και οι κρίσιμες 820 και οι 800 μονάδες.
Η διάσπαση της ζώνης των 800 μονάδων θα οδηγήσει αρχικά στις 780 μονάδες και σε ένα δυσμενές σενάριο με ένα καθολικό lockdown στις 750 και 720 μονάδες.
Ο Τραπεζικός Δείκτης βρέθηκε στις 541 μονάδες, με πρώτη αντίσταση τις 540 μονάδες και ακολουθούν οι 550, οι 580 και οι 600 μονάδες.
Στην πρώτη στήριξη βρίσκονται οι 505 μονάδες και ακολουθούν οι 490 – 480 μονάδες και οι 460 μονάδες.

Σταθεροποίηση στην ελληνική αγορά ομολόγων

Σταθεροποίηση καταγράφηκε στην ελληνική αγορά ομολόγων όπως και στα υπόλοιπα ομόλογα στην Ευρωζώνη, από την μια οι παρεμβάσεις στην δευτερογενή αγορά ομολόγων της ΕΚΤ αλλά από την άλλη η διάχυτη ανησυχία για την πανδημία και την επίδραση των μεταλλάξεων.
Ειδικότερα, το ελληνικό 10ετές βρίσκεται στο 0,60% και το ιταλικό 10ετές στο 0,63% και με το μεταξύ τους spread στις -3 μονάδες βάσης.
Το ελληνικό CDS στα 5 χρόνια, στις 73 μονάδες ή 0,73% ενώ το CDS της Αργεντινής βρίσκεται στις 1031 μονάδες βάσης.

Άρση του κινδύνου ενεργοποίησης του DTC

Η άρση της ενεργοποίησης του DTC σε περίπτωση ζημιών λόγω προβληματικών δανείων είναι ήδη γεγονός καθώς το μέτρο αυτό εφαρμόστηκε με τις τιτλοποιήσεις και τις αποσχίσεις δραστηριοτήτων και σύστασης εταιριών holding.
Οι τράπεζες π.χ. η Eurobank έχει μετατραπεί σε holding ή η Alpha bank λόγω αυτού του παράγοντα για να μην ενεργοποιηθεί το DTC.
Οι τράπεζες εμφανίζουν ζημίες αλλά ο νόμος για το DTC δεν ενεργοποιήθηκε.
Ήδη οι τράπεζες έχουν πάρει εξαίρεση για το μεγάλο κύμα τιτλοποιήσεων.
Η άρση του κινδύνου ενεργοποίησης του DTC δυνητικά δεν θα βοηθήσει την Eurobank και Εθνική τράπεζα αλλά ίσως ευνοήσει Πειραιώς και Alpha bank που έχουν ακόμη κατάλοιπα προβληματικών δανείων.
Επίσης οριστικά τελειώνει η πρόταση για bad bank, με την νέα ρύθμιση για το DTC μπαίνει οριστικό τέλος για την bad bank που ούτως ή άλλως έχει απορριφθεί.
Με βάση την απόφαση, στην προτεινόμενη ρύθμιση του Υπουργείου Οικονομικών που ενέκρινε η ΕΚΤ θεσπίζεται η εξής σειρά προτεραιότητας: σε κάθε έτος συμψηφίζεται πρώτα η ετήσια απόσβεση της χρεωστικής διαφοράς από το PSI, στη συνέχεια η ετήσια απόσβεση της χρεωστικής διαφοράς από διαγραφές ή μεταβιβάσεις δανείων και πιστώσεων και μετά τυχόν μη συμψηφισθέντα σε προηγούμενα έτη υπόλοιπα της τελευταίας αυτής χρεωστικής διαφοράς, με τα προγενέστερα υπόλοιπα να προηγούνται των μεταγενέστερων. Ακολουθεί ο συμψηφισμός των μεταφερόμενων φορολογικών ζημιών.

Σήμερα 30 Ιουλίου στις 19:00 τα stress tests των τραπεζών

Σήμερα 30 Ιουλίου 2021, στις 19:00 η ΕΚΤ και ο SSM ο Μόνιμος Εποπτικός Μηχανισμός των τραπεζών μαζί με την EBA την Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή θα ανακοινώσουν τα stress tests για τις ευρωπαϊκές τράπεζες, στα οποία συμμετέχουν και οι 4 μεγάλες ελληνικές τράπεζες, Εθνική, Eurobank, Alpha bank και Πειραιώς.
Μεταξύ 7% και 8,4% θα κινηθούν οι ελληνικές τράπεζες στο δυσμενές σενάριο του stress tests.
Με κριτήριο βάσης το όριο του 5% στην κεφαλαιακή επάρκεια στο δυσμενές σενάριο και οι 4 ελληνικές τράπεζες το περνούν χωρίς να απαιτούνται συμπληρωματικές ενέργειες.
Συν τοις άλλοις και οι 4 τράπεζες έχουν ενισχύσει για την ώρα τα κεφάλαια τους.
Αν και τα αποτελέσματα δεν θα ανακοινωθούν πλήρως, ωστόσο οι τράπεζες για λόγους διαφάνειας θα ανακοινώσουν τα βασικά στοιχεία των επιδόσεων τους στα stress tests.
Και οι 4 ελληνικές τράπεζες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, αυτό είναι δεδομένο και οι 4 τράπεζες τα έχουν ήδη περάσει τα stress tests.
Πάντως μετά από πολλά χρόνια σχεδόν 9 χρόνια οι ελληνικές τράπεζες περνούν τα stress tests με άνεση, δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα και αυτή η εξέλιξη είναι θετική χρηματιστηριακά αλλά έχει ήδη προεξοφληθεί και αποτιμηθεί από τους επενδυτές, οι επενδυτές δεν ανησυχούν για τα stress tests.
To bankingnews (ΒΝ) έχει αποκαλύψει πρώτο εδώ και εβδομάδες στα 3 βασικά σενάρια τις επιδόσεις των ελληνικών τραπεζών οι οποίες πέρασαν όλες τα stress tests, δεν θα αντιμετωπίσουν κεφαλαιακό πρόβλημα.

Η επικαιρότητα

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η διασπορά του κορωνοϊού στην Ελλάδα, με τη μετάλλαξη Delta να διαδραματίζει κομβικό ρόλο. Νοσηλείες και διασωληνώσεις αυξάνονται καθημερινά, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία σε κυβέρνηση και επιστήμονες.
Όπως προκύπτει από τις ιχνηλατίσεις των κρουσμάτων, η πηγή του προβλήματος είναι τα νησιά, όπου στις περισσότερες των περιπτώσεων τα μέτρα δεν τηρούνται, με αποτέλεσμα ο ιός να μεταδίδει πιο εύκολα. Με την επιστροφή των παραθεριστών στην ενδοχώρα και τον ελληνικό βορρά, το πρόβλημα διογκώνεται με την ενδοοικογενειακή διασπορά και τη διασπορά στους εργασιακούς χώρους.
Περιγράφοντας την αλυσίδα μετάδοσης, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου εξήγησε χθες πως ένας βασικός υπερμεταδότης είναι οι νεολαίοι που επιστρέφουν από τα νησιά προς την ηπειρωτική Ελλάδα μετά τις διακοπές. Επιπλέον, στα αστικά κέντρα παρατηρείται ενδοοικογενειακή μετάδοση (ένα άτομο κολλάει άλλο/α μέσα στην ίδια οικογένεια) ή μετάδοση στους χώρους εργασίας. Μια ακόμη διαδρομή μετάδοσης του ιού είναι αυτή μεταξύ νεαρών ατόμων σε χώρους νυχτερινής διασκέδασης, ενώ τα εισαγόμενα κρούσματα από τον τουρισμό είναι κάτω του 1%.

Νευρικότητα και ήπιες απώλειες στη Wall Street

Απώλειες σημειώνουν σήμερα 30/7 οι βασικοί δείκτες της Wall Street στην τελευταία συνεδρίαση του Ιουλίου, με τον τεχνολογικό κλάδο στο επίκεντρο των πιέσεων μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα τριμήνου που ανακοίνωσε η Amazon.com.
Ειδικότερα, ο κλάδος της τεχνολογίας βρίσκεται την Παρασκευή στο επίκεντρο των πιέσεων μετά την ανακοίνωση από την Amazon.com αποτελεσμάτων που έχασαν τις προβλέψεις των αναλυτών. O κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου ανακοίνωσε υψηλότερα του αναμενομένου κέρδη, αλλά κατώτερα των προσδοκιών έσοδα για το β' τρίμηνο του 2021.

Ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί κατά -0,02% στις 35.079 μονάδες
Ο δείκτης S&P 500 σημειώνει πτώση -0,2% στις 4.410 μονάδες
Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει απώλειες -0,38% στις 14.722 μονάδες

Πτώση στις ευρωπαϊκές αγορές

Πτώση καταγράφουν τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια της Ευρώπης, μετά τα υψηλά της προηγούμενης συνεδρίασης, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στα στοιχεία για τον πληθωρισμό και το ΑΕΠ β΄ τριμήνου 2021 στην Ευρωζώνη.
Ο γερμανικός DAX υποχωρεί 0,8% στις 15.512,65 μονάδες, ο γαλλικός CAC 40 σημειώνει μικρές απώλειες 0,1% στις 6.626,62 μονάδες, ενώ ο βρετανικός FTSE 100 χάνει 0,8% στις 7.021,82 μονάδες.
Στην περιφέρεια, ο ιταλικός FTSE MIB σημειώνει πτώση 0,35%, ενώ ο ισπανικός IBEX 35 χάνει 0,75%.

Ασία: Πτώση στις αγορές, στο -2,2% ο Hang Seng

Ο χειρότερος μήνας από τον Μάρτιο του 2020 ήταν ο Ιούλιος για τα χρηματιστήρια της Ασίας, με την ανησυχία για τους ρυθμιστικούς κανόνες που επέβαλε η Κίνα σε μία σειρά από κρίσιμους τομείς της οικονομίας, να διαμορφώνουν το αρνητικό κλίμα από τις αρχές της εβδομάδας.
Στο Τόκιο ο δείκτης Nikkei 225 έκλεισε με πτώση 1,8% στις 27.284 μονάδες.
Ο Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ υποχώρησε 2,5% στις 26.646 μονάδες.
Στην ηπειρωτική Κίνα ο Shanghai Composite κατέγραψε απώλειες 1,05% στις 3.375 μονάδες.
Ο Asia Dow σημείωσε πτώση 0,9% στις 3.819 μονάδες.
Ο Sensex κατέγραψε οριακή άνοδο 0,14% στις 52.722 μονάδες.

Λελογισμένα κέρδη στις τράπεζες με χαμηλές συναλλαγές

Κέρδη καταγράφηκαν στις τράπεζες με τις συναλλαγές σε χαμηλά επίπεδα.
Η Εθνική έκλεισε στα 2,39 ευρώ, με άνοδο +4% με όγκο 3,8 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 2,18 δισεκ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Εθνικής σημειώθηκε 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,008 ευρώ προ RS ή 0,12 ευρώ μετά reverse split (στις 15 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στο 0,0066 προ RS ή 0,099 μετά reverse split
Με το νέο reverse split στις 10 παλαιές 1 νέα στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο προσαρμόστηκε στα 1,20 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό στα 0,99 ευρώ.
Ας σημειωθεί ότι το νέο χαμηλό ιστορικό της Εθνικής πραγματοποιήθηκε στις 17/3/2020 στα 0,8150 ευρώ.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου των 2,5 δισ. ευρώ στα 2,20 ευρώ, σε σχέση με τα 4,29 ευρώ της αύξησης του 2013 ενώ η ΑΜΚ του 2015 υλοποιήθηκε στα 0,02 ευρώ προ RS ή 0,30 ευρώ μετά RS.
Το warrant της Εθνικής που ξεκίνησε με τιμή εκκίνησης 6,823 ευρώ είχε τελευταία τιμή 0,0010 ευρώ και τέθηκε εκτός διαπραγμάτευσης οριστικά.
Η Alpha Βank έκλεισε στα 1,0905 ευρώ, με πτώση -0,64% με όγκο 10,4 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 2,55 δισεκ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Alpha Βank είναι στα 1,16 ευρώ ή προ RS στα 0,0232 ευρώ και σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2016(στις 50 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στο 0,01898 προ RS ή 0,949 μετά reverse split
Ας σημειωθεί ότι το νέο ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Alpha Bank πραγματοποιήθηκε στις 2/11/2020 στα 0,4250 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στις 30/10/2020 στα 0,4032 ευρώ.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου του 2013 ήταν 0,44 ευρώ και του 2014 στα 0,65 ευρώ ενώ η τιμή της ΑΜΚ του 2015 ήταν στα 0,04 ευρώ προ reverse split ή 2 ευρώ μετά το reverse split.
Το warrant της Alpha Βank που ξεκίνησε με πρώτη τιμή εκκίνησης τα 1,45 ευρώ βρέθηκε στα 0,0010 ευρώ όπου και σταμάτησε πλέον να διαπραγματεύεται.
Η Πειραιώς έκλεισε στα 1,45 ευρώ, με άνοδο +4,92% με όγκο 5 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση στα 1,81 δισεκ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι ιστορικό χαμηλό της Πειραιώς σημειώθηκε 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,0008 ευρώ προ RS ή 0,081 ευρώ μετά reverse split ( στις 100 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό ήταν 0,00067 προ RS ή 0,067 ευρώ μετά RS.
Με το νέο reverse split στις 20 παλαιές 1 νέα δωρεάν τον Ιούλιο 2017 το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο προσαρμόστηκε στα 1,62 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό στα 1,34 ευρώ..
Ας σημειωθεί ότι το νέο ιστορικό χαμηλό της Πειραιώς πραγματοποιήθηκε στις 19/7/2021 στα 0,079 ευρώ ή 1,29 ευρώ μετά το νέο reverse split στις 16,5 παλαιές 1 νέα.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου του 2013 ήταν 1,71 ευρώ και του 2014 στα 1,70 ευρώ και η ΑΜΚ του 2015 στα 0,003 ευρώ προ reverse split ή 0,30 ευρώ μετά RS.
Το warrant της Πειραιώς που είχε αρχική τιμή εκκίνησης όταν πρωτοξεκίνησε τα 0,8990 ευρώ σταμάτησε να διαπραγματεύεται και είχε τελευταία τιμή στα 0,0010 ευρώ.
Η Eurobank έκλεισε στα 0,7950 ευρώ, με άνοδο +1,66% με όγκο 5,2 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 2,94 δισ. ευρώ.
Το ιστορικό ενδοσυνεδριακό χαμηλό στην Eurobank σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,002410 ευρώ προ RS ή 0,2410 ευρώ μετά RS (στις 100 παλαιές 1 νέα).
Η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου βρίσκεται στα 1,0450 ευρώ, αμετάβλητη και κεφαλαιοποίηση 466 εκατ. ευρώ.
Από τις 10 Ιανουαρίου του 2017 η μετοχή της Κύπρου έχει διαγραφεί από το ελληνικό χρηματιστήριο και διαπραγματεύεται σε Κύπρο και Λονδίνο.
Η Attica Bank έκλεισε στα 0,1532 ευρώ, με άνοδο +6,39% με όγκο 881 χιλ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 70 εκατ. ευρώ.
Το ιστορικό χαμηλό της Attica Βank είναι στα 0,02480 ευρώ μετά το RS και προ reverse split 0,001255 ευρώ και σημειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 2017.
Η μετοχή της Τράπεζας της Ελλάδος στα 15,54 ευρώ, με άνοδο +3,74% και κεφαλαιοποίηση 298 εκατ. ευρώ.

Μεικτά πρόσημα στις μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25

Μεικτά πρόσημα καταγράφηκαν στις μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25 με τις συναλλαγές σε χαμηλά επίπεδα.
Την μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι Μυτιληναίος, ΔΕΗ και Jumbo.
Στον αντίποδα, σημαντικές απώλειες εμφάνισαν οι Τιταν και Motor Oil.
H Coca Cola έκλεισε στα 31,98 ευρώ, με πτώση -0,31% και κεφαλαιοποίηση στα 11,85 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην πρώτη θέση των κεφαλαιοποιήσεων στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Ο ΟΤΕ έκλεισε στα 15,38 ευρώ, με πτώση -0,52% και αποτίμηση 7,02 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην 2η θέση των κεφαλαιοποιήσεων.
Η ΔΕΗ έκλεισε στα 9,05 ευρώ, με άνοδο +2,38 και αποτίμηση 2,09 δισ. ευρώ.
Ο ΑΔΜΗΕ έκλεισε στα 2,60 ευρώ, με άνοδο +0,16% και κεφαλαιοποίηση 603 εκατ. ευρώ.
Ο ΟΠΑΠ έκλεισε στα 12,18 ευρώ, με άνοδο +1,25% και αποτίμηση 4,15 δισ. ευρώ.
Ο Titan Cement International έκλεισε στα 16 ευρώ, με πτώση -2,21% και κεφαλαιοποίηση 1,25 δισεκ. ευρώ.
Η μετοχή των ΕΛΠΕ βρέθηκε στα 5,77 ευρώ, με άνοδο +0,17% και κεφαλαιοποίηση 1,76 δισ. ευρώ.
Η Motor Oil έκλεισε στα 13,56 ευρώ, με πτώση -1,02% και κεφαλαιοποίηση 1,50 δισεκ. ευρώ.
Ο Μυτιληναίος έκλεισε στα 15,64 ευρώ, με κέρδη +2,36% και κεφαλαιοποίηση 2,23 δισεκ. ευρώ.
Η Jumbo έκλεισε στα 13,40 ευρώ, με άνοδο +1,36% και κεφαλαιοποίηση 1,82 δισ. ευρώ.
Η μετοχή της ΕΥΔΑΠ έκλεισε στα 7,89 ευρώ, με πτώση -0,88 και κεφαλαιοποίηση 840 εκατ. ευρώ.
Η ΕΛΒΑΛΧΑΚΟΡ έκλεισε στα 1,94 ευρώ, με άνοδο +0,10% και κεφαλαιοποίηση 727 εκατ. ευρώ.
Η MIG (που είναι εκτός FTSE 25) βρέθηκε στα 0,0277 ευρώ, με κέρδη 1,47% και κεφαλαιοποίηση 24 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης