World Sports

Πόλο: Θρίαμβος στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου για την Εθνική Νέων - «Πάτησε» με 26-2 το Καζακστάν!

Πόλο: Θρίαμβος στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου για την Εθνική Νέων - «Πάτησε» με 26-2 το Καζακστάν!
Ένα εξαιρετικό πρόσωπο παρουσίασε η Εθνική ομάδα Νέων στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, επικρατώντας 26-2 του Καζακστάν. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως όλοι οι διεθνείς σκόραραν τουλάχιστον από ένα τέρμα!
Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, που διεξάγεται στην Πράγα της Τσεχίας, επικρατώντας στην 1η αγωνιστική του Δ' ομίλου του αδύναμου Καζακστάν με το ευρύ 26-2.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις (2017 και 2019) και είναι από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου και στην Πράγα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν πολύ ανώτερο από την αντίπαλη ομάδα και δεν απειλήθηκε, σε κανένα σημείο του αγώνα. Στο ημίχρονο, τα αγόρια του Μάκη Βολτυράκη είχαν αποκτήσει προβάδισμα 13 τερμάτων (14-1), με το τελικό σκορ να είναι 26-2, δείχνοντας τη διαφορά της δυναμικότητας των δύο ομάδων. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός, ότι όλοι οι διεθνείς πολίστες μας σκόραραν, απέναντι στο Καζακστάν.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο (28/8), το Μαυροβούνιο νίκησε τη Νότια Αφρική με 16-5.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ   26-2

Τα οκτάλεπτα: 6-0 , 8-1 , 7-0 , 5-1

Ελλάδα: Ανδρεάδης, Γονιωτάκης-Κορδέρας 2, Πούρος 3, Καλογερόπουλος 7, Χαλυβόπουλος 2, Κεχαλάρης 2, Γκίκας 2, Μόκας 2, Μύριλος 1, Ηλιόπουλος 1, Σγουρίδης 3, Κουγιούνης 1, Κουτρουλάκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης