World Sports

Ευρωπαϊκό πόλο νεανίδων: «Διέλυσε» με 32-1 την Τουρκία και προκρίθηκε στα προημιτελικά!

Ευρωπαϊκό πόλο νεανίδων: «Διέλυσε» με 32-1 την Τουρκία και προκρίθηκε στα προημιτελικά!
Με το απόλυτο των νικών ολοκλήρωσε τον Β' όμιλο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων, στο Σίμπενικ της Κροατίας, η Εθνική μας ομάδα, καθώς νίκησε την Τουρκία με το ευρύ 32-1, την Τετάρτη (25/8) και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου ήταν εμφανώς καλύτερες από την αδύναμη Τουρκία, που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσουν, με το τελικό σκορ 32-1 να αποδεικνύει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Με τη νίκη αυτή, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τερμάτισε στην πρώτη θέση του Β' ομίλου και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αντίπαλος στον αγώνα της Παρασκευής (27/8, 19.00 ώρα Ελλάδας) θα είναι ο νικητής του αγώνα χιαστί Α3-Γ2 (το πιθανότερο σενάριο είναι το Σερβία-Κροατία).

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ   1-32

Τα οκτάλεπτα: 0-12 , 1-8 , 0-7 , 0-5

Τουρκία: Γίγκιτερ, Γκούρελι, Σίμσεκ, Ντάνισμεντ, Μογκουλτάι, Σαγκλάμ, Γιαραγιάν, Τσιλ, Καλεαγκάσι, Ναρίν, Τούνα, Πεχλιβάνογλου 1, Γκούνγκορ

Ελλάδα: Καραγιάννη, Ανδρεάδη 1, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 1, Τσιμάρα 2, Χαλδαίου 7, Κουρέτα 6, Κάσσαρη 1, Τριχά 2, Λασκαρίδου 6, Κυριακάκη 3, Μήτσου 2

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης