World Sports

Phil Baroni: «Βγαίνει» από το κλουβί του UFC, μετά από 21 χρόνια καριέρας!

Phil Baroni: «Βγαίνει» από το κλουβί του UFC, μετά από 21 χρόνια καριέρας!
Ο Phil Baroni, πρώην πρωταθλητής του UFC, έριξε «τίτλους τέλους» στην καριέρα του μέσω επίσημης τοποθέτησής του στα social media, μετά από 21 χρόνια επαγγελματικής πορείας στις μικτές πολεμικές τέχνες.
Ο Baroni, πέντε χρόνια πριν κλείσει μισό αιώνας ζωής, αποφάσισε να αποσυρθεί από το κλουβί του UFC

Ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα τον Αύγουστο του 2000, αποφάσισε πως 21 χρόνια προσφοράς στις μικτές πολεμικές τέχνες ήταν αρκετά.

Τελευταία φορά αγωνίστηκε κάτω υπό τη σκέπη της Rebel FC τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν και ηττήθηκε από τον Sai Wang στη Σαγκάη της Κίνας. Έναν χρόνο νωρίτερα, τον Νοέμβριο του 2018, ο Baroni εμφανίστηκε στο Bare Knuckle Fighting Championship, όπου ητττήθηκε στον πρώτο γύρο με νοκ-άουτ από τον Chris Leben.

«Αποσύρομαι. Η καριέρα μου έφτασε στο τέλος της. Ευχαριστώ τους θαυμαστές μου για την υποστήριξη. Το ευχαριστήθηκα. Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις. Θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ καιρό πριν. Adios Amegos για το Μεξικό» ανέφερε με μήνυμά του στο Twitter, ενώ συμπλήρωσε πως: «Έπρεπε να είχα ακούσει τον θρυλικό προπονητή @akajav (Javier Mendez) εδώ και πολύ καιρό». Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας, ο Baroni νίκησε τους Amar Suloev, Dave Menne, Ikuhisa Minowa, Ryo Chonan, Yuki Kondo, Yosuke Nishjimia και Ola Alfonso, ωστόσο, πάντα το όνομά του θα είναι συνδεδεμένο με το περιστατικό που συνέβη στο Cage Rage 27.

Τότε, ο Baroni νίκησε τον Scott Jansen στον εναρκτήριο γύρο και ενώ ήλεγχε την κατάσταση του αντιπάλου του, δέχθηκε άθλια επίθεση από τον αδερφό του τελευταίου, ο οποίος και μπήκε στο κλουβί.


Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης