World Sports

Σπουδαία νίκη για την Εθνική πόλο U17 με 10-7 επί της Ολλανδίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Σπουδαία νίκη για την Εθνική πόλο U17 με 10-7 επί της Ολλανδίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Την δεύτερη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε η Εθνική μας ομάδα πόλο των νεανίδων U17, επικρατώντας με 10-7 της Ολλανδίας, και έκανε το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Όσο αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, το ματς με τις δύο ομάδες να σκοράρουν αμφότερες (3-3), όμως στο ημίχρονο, το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου να παίρνει το προβάδισμα με 5-4. Στην τρίτη περίοδο, η Ολλανδία κατάφερε να ισοφαρίσει, όμως η Εθνική μας ομάδα ανέβασε ρυθμό στο τέλος του αγώνα, ήταν ψυχραιμότερη και σαφώς πιο εύστοχη, και έχοντας ως «όπλο» την άμυνα, με επιμέρους σκορ 4-1, πήρε τη νίκη με 10-7.

Με τη νίκη αυτή, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε στην κορυφή του ομίλου, έχοντας το απόλυτο των νικών, με 6 βαθμούς.

Συνοπτικά, οι αριθμοί και τα πρόσωπα της αναμέτρησης:

Τα οκτάλεπτα: 3-3 , 1-2 , 2-1 , 1-4

Ελλάδα: Καραγιάννη, Σάντα 2, Γκοτζιά, Σιούτη, Τσιμάρα 2, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 1, Κυριακάκη, Ανδρεάδη, Τριχά 3, Λασκαρίδου, Κουρέτα, Μήτσου

Ολλανδία: Μπάκερ, Ντε Βρις 4, Ντεν Ούντεν, Μουλχουίζεν 3, Ρέκεβις, Βαν Ντε Γκέιν, Βαν Γουινγκέρντεν, Σλοτ, Τζούτε, Βόορντοου, Ρόιγεν, Ντίκμανς, Βαν Λέουβεν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης