World Sports

Βλάχος: «Δεν αφήνω τον Ολυμπιακό - Θα μιλήσουμε ξανά με την ΚΟΕ»

Βλάχος: «Δεν αφήνω τον Ολυμπιακό - Θα μιλήσουμε ξανά με την ΚΟΕ»

Ξεκάθαρος για το μέλλον του, ήταν ο Θοδωρής Βλάχος, κάνοντας γνωστό πως μιλήσει ξανά με την ΚΟΕ για την συνεργασία τους.

Σχετικά Άρθρα

Ο Θοδωρής Βλάχος είναι αδιαμφησβήτητα ένας από τους κορυφαίους προπονητές που έχουν περάσει ποτέ από το ελληνικό πόλο. Εκτός από τις διακρίσεις με τον Ολυμπιακό, κατάφερε να οδηγήσει την Ελλάδα μέχρι και το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Παρά την επιτυχία, η ΚΟΕ έθεσε ως όρο στον Έλληνα τεχνικό, πως αν θέλει να παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής, να βρίσκεται στον πάγκο κάποιας ομάδας (στην προκειμένη περίπτωση του Ολυμπιακού). Ο ίδιος, έκανε ξεκάθαρο πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, με τον ίδιο να θέλει να συνεχίσει και στις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στην εκπομπή «Θεσσαλία παντού» και αναφέρθηκε σε αυτό, αναφέροντας πως θα συνεχίσει τον Ολυμπιακό και μετά τις διακοπές καθώς έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, είπε: «Στον Ολυμπιακό συνεχίζω και μετά τις διακοπές θα αρχίσουμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Αυτό είναι ξεκάθαρο και το δήλωσα εξ αρχής στους υπεύθυνους. Δεν μπορώ να αφήσω τον Ολυμπιακό χωρίς προπονητή στα μέσα Αυγούστου, όταν έχουμε ήδη κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας. Σε λίγες ημέρες θα μιλήσω ξανά με την ομοσπονδία και θα δούμε αν θα υπάρξει κάποια συνεργασία ή όχι.

Το μετάλλιο που πήραμε στο Τόκιο πρέπει να μας ενώσει και όχι να μας βρει απέναντι. Ο χώρος μας είναι τόσο μικρός που είναι ευκαιρία μετά την επιτυχία μας αυτή να δούμε όλοι μαζί τι πρέπει να κάνουμε για το καλό του αθλήματος. Ειλικρινά το βλέπω έτσι, οπότε ό,τι και αν συμβεί θα είναι προϊόν συζήτησης. Δεν θέλω να πετάξω το… μπαλάκι στην ομοσπονδία, αλλά ξεκαθάρισα άμεσα ότι παραμένω στον Ολυμπιακό, διότι είμαι άνθρωπος με αξιοπρέπεια και δεν μπορώ να τον αφήσω τώρα».

Όσο για τα σενάρια περί αντικατάστασής του από τον Μαρτίν στην Εθνική ομάδα, είπε: «Για να είμαι καλός στη δουλειά μου έπρεπε να κλείσω τα αυτιά μου σε όσα ακούγονταν και γράφονταν. Στον πρωταθλητισμό συμβαίνουν αυτά, να υπάρχουν προσεγγίσεις άλλων προπονητών ή παικτών πριν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Προσωπικά ήμουν υποχρεωμένος να είμαι συγκεντρωμένος, απέναντι στον εαυτό μου και τη δουλειά που κάναμε τόσα χρόνια. Θεωρώ ότι τα κατάφερα και έμεινα ανεπηρέαστος από τις φήμες»

Ταυτόχρονα, απάντησε στο αν θα βοηθούσε και τον ίδιο να κάνει ένα διάλειμμα από την Εθνική, απάντησε:

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή αυτή για να σταματήσω από την Εθνική διότι… τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Για μένα θα ήταν εύκολο να πω ότι αποχωρώ τώρα που πήραμε το μετάλλιο, ώστε να φύγω αλώβητος, αλλά αυτό δεν μου αρέσει. Θέλω να διεκδικώ πράγματα μαζί με τους αθλητές μου. Αν σκεφτόμουν έτσι, θα είχα φύγει και από τον Ολυμπιακό το 2018, όταν πήραμε το Champions League»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης