World Sports

Βόλεϊ: Επίσημη «πρώτη» για τις γυναίκες του Παναθηναϊκού

Βόλεϊ: Επίσημη «πρώτη» για τις γυναίκες του Παναθηναϊκού
Επιστροφή στο τάραφλεξ για τις γυναίκες του Παναθηναϊκού, που ξεκίνησαν με απουσίες την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. 

Μανίκια σήκωσαν τα «φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού, που πραγματοποίησαν σήμερα (16/08) την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά, νωρίτερα από κάθε τμήμα του συλλόγου. 

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε με τις Ναταλία Μεταξά, Μαρία Τσιτσιγιάννη, Εβίτα Ξηντάρα, Έμιλυ Κωνσταντέλλου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Αθηνά Παπαφωτίου, Πηνελόπη Παπαστεργίου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Οι Εύα Χαντάβα, Πέννυ Ρόγκα, Μάρετ Γκροθούες, Τζένιφερ Κρος και Μαργαρίτα Στεπανένκο θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις μόλις ολοκληρώσουν τις διεθνείς τους υποχρεώσεις.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Απόστολος Οικονόμου, καλωσόρισε τις αθλήτριες μαζί με το υπόλοιπο staff και δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «πρασίνων»: «Κατ' αρχάς καλή χρονιά να έχουμε. Πριν αναφερθούμε στον Παναθηναϊκό θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπάθειά μας στις οικογένειες των πυρόπληκτων που επλήγησαν όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε η Πολιτεία να τους βοηθήσει να ορθοποδήσουν.

Εμείς ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία μας ως Παναθηναϊκός, 16 Αυγούστου, οκτώ εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη και για τις υποχρεώσεις μας στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Οι πρώτες 3-4 βδομάδες θα αφιερωθούν περισσότερο στη φυσική κατάσταση γιατί πρώτα πρέπει να "χτίσουμε" τις παίκτριες αθλητικά και μετά θα μπούμε σε πιο τεχνικά στοιχεία με το που θα επιστρέψουν οι διεθνείς μας, οι τρεις ξένες, η Χαντάβα και η Ρόγκα που απουσιάζουν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε μια σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα. Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει μπει σε μια τροχιά πρωταθλητισμού και θα διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί και ό,τι του αξίζει στο υψηλότερο επίπεδο είτε είναι στο πρωτάθλημα, είτε στο Κύπελλο είτε ακόμα και στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.. πολύ δουλειά και να έχουμε μια καλή χρονιά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης