World Sports

Ολυμπιονίκης της Ιαπωνίας θα λάβει νέο χρυσό μετάλλιο αφού ο Δήμαρχος το δάγκωσε! (video)

Ολυμπιονίκης της Ιαπωνίας θα λάβει νέο χρυσό μετάλλιο αφού ο Δήμαρχος το δάγκωσε! (video)

Ένα μέλος της ομάδας σόφτμπολ που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στην Ιαπωνία θα λάβει νέο μετάλλιο καθώς ο Δήμαρχος της γενέτειράς της δάγκωσε το πρωτότυπο.

Σχετικά Άρθρα

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα για τον εορτασμό του επιτεύγματος της Miu Goto στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, ο Takashi Kawamura, Δήμαρχος της πόλης της Ναγκόγια στην κεντρική Ιαπωνία, κατέβασε τη μάσκα του και έβαλε το χρυσό μετάλλιο στα δόντια του.

«Με την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και σύμφωνα με τη δική της πρόθεση, το μετάλλιο της Γκότο πρόκειται τώρα να ανταλλαχθεί με νέο», δήλωσαν οι διοργανωτές του Τόκιο 2020, προσθέτοντας ότι η ΔΟΕ θα αναλάβει το κόστος της ανταλλαγής.

Ο Δήμαρχος «χτυπήθηκε» από ένα κύμα κριτικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λαμβάνοντας πάνω από 7.000 μηνύματα, για την αδιαφορία για την εθιμοτυπία του κορωνοϊού και κατηγορήθηκε για έλλειψη σεβασμού για το κατόρθωμά της αθλήτριας.

Υπήρξε ακόμη και μια σπάνια επίπληξη από την Toyota Motor Corp, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της ομάδας σόφτμπολ Red Terriers στην οποία παίζει η Goto.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης