World Sports

Αίτηση ΓΣΗ για να ονομαστεί σε «Μάνος Ζερδεβάς» το κολυμβητήριο Ηλιούπολης

Αίτηση ΓΣΗ για να ονομαστεί σε «Μάνος Ζερδεβάς» το κολυμβητήριο Ηλιούπολης

Ο ΓΣ Ηλιούπολης έκανε αίτηση στον Δήμο έτσι ώστε να μετονομαστεί το δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης σε «Μάνος Ζερδεβάς».

Ένα παιδί που αναδείχθηκε μέσα από τα σπλάχνα του ΓΣ Ηλιούπολης, έφτασε στην… κορυφή των Ολυμπιακών Αγώνων με την εθνική ομάδα πόλο, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

Έτσι ο  ΓΣ Ηλιούπολης έκανε αίτηση στον Δήμο της περιοχής για να ονομαστεί το γήπεδο σε «Μάνος Ζερδεβάς», προς τιμήν του Ολυμπιονίκη. Ο Ζερδεβάς έκανε τα πρώτα του βήματα στο πόλο στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο.

Ο Ζερδεβάς αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού και το φετινό καλοκαίρι ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Η επιστολή του ΓΣ Ηλιούπολης:

«Ο ΓΣ Ηλιούπολης, συγχαίρει την Εθνική μας ομάδα και όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία της και υποβάλει επίσημο αίτημα προς τις Δημοτικές Αρχές για την ονομασία του κολυμβητηρίου Ηλιούπολης σε «Μάνος Ζερδεβάς», λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για Ηλιουπολίτη, ξεκίνησε το Πόλο στο Σύλλογο μας, όπου και πρωτοκολλήθηκε στις Εθνικές ομάδες και εθιμικό δικαίω 2.500 ετών οι Ολυμπιονίκες τιμώνται σε ενεστώτα χρόνο.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος, Ανδρέας Τρομπέτας.»



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης