World Sports

Προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Περιστερίου ο Βαγγέλης Πάτρας!

Προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Περιστερίου ο Βαγγέλης Πάτρας!

Στον πάγκο του Περιστερίου θα βρίσκεται για τον επόμενο έναν χρόνο ο «θρύλος» του ελληνικού πόλο, Βαγγέλης Πάτρας, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας, και θα προπονεί το γυναικείο τμήμα του συλλόγου.

Την επίτευξη της συμφωνίας με τον Βαγγέλη Πάτρα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του πόλο γυναικών του Περιστερίου, ανακοίνωσε η ομάδα των Δυτικών προαστίων, με τον έμπειρο προπονητή να επιστρέφει στους πάγκους και να αποτελεί μία από τις πιο ηχηρές «μεταγραφές» στο εν λόγω σπορ.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας του με τη γυναικεία ομάδα πόλο του Περιστερίου, ο Βαγγέλης Πάτρας, δήλωσε:

«Έρχομαι στο Περιστέρι γιατί ο Σύλλογος θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση, όσο περισσότερο μπορώ, δημιουργώντας τις βάσεις που πρέπει να έχει μια γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης, διατηρώντας παράλληλα τις αξίες που έχει θέσει ο ΓΣΠ και θέλει να εμφυσήσει στα παιδιά».

Και πρόσθεσε:

«Ελπίζω σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε για την υδατοσφαίριση, που είναι ένα άθλημα το οποίο μας χάρισε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας και της δημοτικής αρχής».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης