World Sports

Tweet γεμάτο μίσος από τον Conor McGregor: «Θέλω να φάω τα παιδιά του Nurmagomedov»

Tweet γεμάτο μίσος από τον Conor McGregor: «Θέλω να φάω τα παιδιά του Nurmagomedov»

Ο Khabib Nurmagomedov αποκάλεσε «κακό και βρώμικο άνθρωπο» τον Conor McGregor μετά τα σχόλια του τελευταίου για τον θάνατο του πατέρα του, Abdulmanap, και ο Ιρλανδός άσπονδος εχθρός του, φρόντισε να τον επιβεβαιώσει.

Σχετικά Άρθρα

«Θέλω να φάω τα παιδιά του! Πότε τα είδε τελευταία φορά άραγε; Τη γυναίκα του; Τη μητέρα του;»

Με αυτό το tweet που ξεπέρασε τα όρια μίας εχθρότητας, ο Conor McGregor θέλησε να απαντήσει στα σχόλια του Nurmagomedov. Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε.

Έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες, από τα συγχαρητήρια του Αρμένιου MMAer προς τον Dustin Poirier για τη νίκη του επί του Conor McGregor. «Το καλό πάντα νικά το κακό» σχολίασε, κάτι το οποίο δεν έμεινε αναπάντητο.

«Ο κορονοϊός είναι καλός και ο πατέρας σου κακός;» ανέφερε ο McGregor, θέλοντας να επιστρέψει τα πυρά στον αντίπαλό του, με έναν άστοχο τρόπο, που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.

Αυτήν τη φορά επανήλθε, συμπληρώνοντας στα προαναφερθέντα: «Τι θα έλεγες να περάσεις λίγο χρόνο με την οικογένειά σου και να κρατήσεις το όνομά μου μακριά από το στόμα σου; Την επόμενη φορά μπορεί να μη σταθείς τόσο τυχερός».
p1fcd8rrl21co31eetb3js319l3j.jpg

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους βρέθηκαν εντός του οκταγώνου το 2018, με τον Nurmagomedov να κερδίζει τη μάχη στον τέταρτο γύρο, ωστόσο ο Αρμένιος πλέον βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης και η κόντρα τους έχει περάσει εκτός ρινγκ.

Ωστόσο, ακόμη κι αυτό το ακραίο tweet -που μετά από λίγη ώρα κατέβηκε- δεν έδειξε να εκπλήσσει τον Nurmagomedov. Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα:

«Γνωρίζω πόσο βρώμικος είναι. Όταν είσαι ένας από τους καλύτερους μαχητές στον πλανήτη και ρίχνεις γροθιά σε κάποιον που μοιάζει για 70χρονος, δείχνεις το μαύρο χρώμα της καρδιάς σου. Όταν έχεις γονείς και παιδιά, πως μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι;»

 

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης