World Sports

Joshua vs Usyk: Sold out σε ένα 24ωρο η μεγάλη μάχη της heavyweight κατηγορίας

Joshua vs Usyk: Sold out σε ένα 24ωρο η μεγάλη μάχη της heavyweight κατηγορίας

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για τη μάχη της χρονιάς ανάμεσα στους Ολυμπιονίκες του Λονδίνου.

Σχετικά Άρθρα

Ανάρπαστα μέσα σε μόλις μία μέρα έγιναν τα εισιτήρια για τον αγώνα της 25ης Σεπτεμβρίου που θα κρίνει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην heavyweight κατηγορία της πυγμαχίας. Στο γήπεδο της Τότεναμ, ο λατρεμένος των Βρετανών, Anthony Joshua, θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα στον Oleksandr Usyk από την Ουκρανία.

Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως τον αγώνα της χρονιάς, κάτι που φάνηκε και από τη ζήτηση των εισιτηρίων. Οι τιμές ξεκινούσαν από τις 40 λίρες και έφταναν μέχρι τις 2.000 για τις VIP θέσεις.

Joshua και Usyk είχαν πάρει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου (2012) στις super-heavyweight και heavyweight κατηγορίες αντίστοιχα. Ο Βρετανός, που καλείται να προστατέψει τις ζώνες IBF, WBA, WBO, IBO, έχει χάσει μόλις μια φορά (24-1, με 22 ΚΟ), όταν ο Μεξικανός Andy Ruiz Jr σόκαρε τον πλανήτη κερδίζοντας τον με ΤΚΟ το 2019. Ο Usyk, που μετρά 18 νίκες (με 13 ΚΟ) σε ισάριθμες αναμετρήσεις, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσει κόντρα στον «AJ» την πρώτη ήττα της καριέρας του.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης