World Sports

Fury vs Joshua: «Βολές» του μάνατζερ του Fury προς τον Joshua - «Δεν ανήκει στην ελίτ»

Fury vs Joshua: «Βολές» του μάνατζερ του Fury προς τον Joshua - «Δεν ανήκει στην ελίτ»
Ο μάνατζερ του Tyson Fury, Bob Arun, πιστεύει πως ο Anthony Joshua δεν ανήκει στην ελίτ της πυγμαχίας, ειδικά μετά την ήττα του από τον Andy Ruiz Jr το 2019.

Οι Fury και Joshua ήταν έτοιμο να δώσουν έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες στην ιστορία της πυγμαχίας και της κατηγορίας των βαρέων βαρών. «Gypsy King» εναντίον «AJ», για τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου πρωταθλητή, με την Σαουδική Αραβία να φιλοξενεί τον αγώνα στις 14 Αυγούστου. Όλα αυτά μέχρι να μπουν την μέση οι Deontay Wilder και Alexander Usyk, με τους οποίους έπρεπε να αγωνιστούν οι Fury και Joshua αντίστοιχα.

Ο πρώτος άσκησε έφεση και «κέρδισε» έτσι τον αγώνα που θα κλείσει την τριλογία ανάμεσα στους δύο, μετά την ήττα που υπέστη στις 22 Φεβρουαρίου του 2020. Την ίδια ώρα, ο Joshua θα παλέψει με τον Usyk στις 25 Σεπτεμβρίου, με τον Arun να μην έχει...εντυπωσιαστεί από το πακέτο του Βρετανού πρωταθλητή.

«Δεν με εντυπωσιάζει ο Joshua, κάθε φορά που ακούσω το όνομα του θυμάμαι ότι βρέθηκε στο καναβάτσο από έναν τύπο που δεν χτυπήσει τόσο δυνατά, όπως είναι ο Andy Ruiz Jr. Μπορεί να τον υποτιμώ, όμως αυτή είναι η αλήθεια, δεν με έχει πείσει πως είναι πυγμάχος που ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο».

Μπορεί να συμφέρει τους Fury και Arun να νικήσει ο Joshua, ωστόσο θα υποστηρίξει τον Ουκρανό στον αγώνα, λόγω της φιλίας του Usyk με τον... Vasiliy Lomachenko. Ήδη ο Arun, μαζί με τον μάνατζερ του Joshua, Eddie Hearn, κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να βρεθεί η ημερομηνία ανάμεσα στους δύο πυγμάχους. Οι δύο Βρετανοί ετοιμάζονται ήδη για την μάχη του αιώνα, με τον Fury να λέει στο παρελθόν πως ο Joshua «χέστηκε πάνω του όταν τον είδε», την ώρα που ο αντίπαλος του δεν φάνηκε να... ιδρώνει ιδιαίτερα από τις «φανφάρες» του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης