World Sports

Ο Καριοφύλλης τη νίκη οι Γρανιτσιώτης και Παναγιωτόπουλος τα όρια

Ο Καριοφύλλης τη νίκη οι Γρανιτσιώτης και Παναγιωτόπουλος τα όρια

Νικητής στο Πανελλήνιο Κ20 ο Γιάννης Καριοφύλλης

Ο Γιάννης Καριοφύλλης (ΓΑΣ Σκάλας) είναι ένα από τα πρόσωπα των αθλητών που ξεχωρίζουν φέτος στις ταχύτητες, αφού είναι ο νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, ο εκπρόσωπος της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Ομάδων και από σήμερα ο νικητής στο Πανελλήνιο Κ20, που ολοκληρώνεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός αθλητής του Θύμιου Βέργου, ο οποίος συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο τον πρωταθλητισμό και τις σπουδές, διένυσε σήμερα την απόσταση σε 21.17 (0.9) και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, που ήταν 21.32 από το Πανελλήνιο της Πάτρας.

Ο Καριοφύλλης παρότι μπήκε δεύτερος στην τελική ευθεία ανέβασε τον ρυθμό του και κατάφερε να "μαζέψει" τον Γιάννη Γρανιτσιώτη (ΓΟ Γιάννης Παλάσκας), που τερμάτισε σε 21.33 και κατάφερε να πετύχει το όριο τόσο για το Παγκόσμιο όσο και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Ο Γρανιτσιώτης ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών κι έτσι κατάφερε να τρέξει σε επιδόσεις των δυνατοτήτων του, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία και του Νίκου Παναγιωτόπουλου (Άθλος Κερατσινίου) με 21.45, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ. Ο αθλητής της Βασιλικής Βράκα έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του Ταλίν, διοργάνωσή για την οποία είχε ήδη το όριο στα 100 μέτρα (στο ίδιο αγώνισμα έχει το όριο και για το Παγκόσμιο). Οι τρεις σπρίντερ θα είναι παρόντες στις δύο μεγάλες διοργανώσεις της κατηγορίας τους.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης