World Sports

Richardson: Ένας μήνας αποκλεισμός, προλαβαίνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Richardson: Ένας μήνας αποκλεισμός, προλαβαίνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Η USADA τιμώρησε με ένα μήνα αποκλεισμό την Sha'Carri Richardson για χρήση κάνναβης με αποτέλεσμα να προλαβαίνει να αγωνιστεί στο Τόκιο στα 100 μέτρα!
Σχετικά Άρθρα

Η επιτροπή αντιντόπινγκ των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως αποφάσισε να τιμωρήσει με ένα μήνα αποκλεισμό την Sha'Carri Richardson, πράγμα που σημαίνει πως θα μπορεί να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Η Richardson στην διάρκεια των δοκιμαστικών στις 18 Ιουνίου βρέθηκε να έχει κάνει χρήση κάνναβης, η οποία είναι ακόμη στην λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες. Ωστόσο, σύμφωνα με το Reuters, η USADA δέχτηκε την απολογία της και την τιμωρεί μόνο μ’ ένα μήνα αποκλεισμό, πράγμα που σημαίνει πως προλαβαίνει τα 100 μέτρα των Ολυμπιακών Αγώνων!

Σημειώνεται πως η τιμωρία της ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου και το πρόγραμμα του στίβου αρχίζει στις 30 Ιουλίου. Μένει βέβαια να φανεί αν θα υπάρξει κάποια ένσταση και προσφυγή στο CAS κατά της απόφασης που προς το παρόν ανατρέπει τα δεδομένα και δίνει το δικαίωμα στην Αμερικανίδα να αγωνιστεί στο Τόκιο.

«Οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι και ελπίζουμε η ανάληψη της ευθύνης από την ίδια και η απολογία της, να είναι παράδειγμα προς μίμηση προς όλους» ανέφερε ο CEO της USADA, Τράβις Τάιγκαρντ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης