World Sports

Sydney McLaughlin: Παγκόσμιο ρεκόρ 400μ. με εμπόδια στα trials του Oregon!

Sydney McLaughlin: Παγκόσμιο ρεκόρ 400μ. με εμπόδια στα trials του Oregon!

Τρομερές επιδόσεις στο…κλείσιμο των trials του Oregon για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με 3 αθλητές να έχουν εξαιρετικές επιδόσεις και την McLaughlin να φέρνει τις γυναίκες κάτω από 52...δευτερόλεπτα!

Η Sydney McLaughlin την τελευταία ημέρα των αμερικανικών trials για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, τερμάτισε πρώτη στα 400μ. με εμπόδια με χρόνο 51,90 και έγινε η μοναδική γυναίκα που «σπάει» το φράγμα των 52 δευτερολέπτων στο αγώνισμα…

Ο καύσωνας των 44 βαθμών, που φαινόταν ανασταλτικός παράγοντας για την διεξαγωγή των αγώνων στο Oregon, και η καθυστέρηση των αγώνων μέχρι το βράδυ, δεν στάθηκαν αφορμή για να μην πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ρεκόρ της.

Η 21χρονη δρομέας νίκησε την Ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια Dalilah Muhammad, στην οποία ανήκε και προηγουμένως το ρεκόρ που άγγιξε η ίδια με χρόνο 52,16 δευτερόλεπτα. Απόψε, η προκάτοχος τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 52,42.

Η McLaughlin μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Δεν υπάρχει έχθρα, μόνο δύο μεγάλες αθλήτριες που πιέζουν η μία την άλλη».

Παράλληλα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Lyles στα 200μ. ανδρών τερμάτισε μπροστά από τον Kenny Bednarek (19.78secs),με ρεκόρ world-leading στα 19,74 δευτερόλεπτα, αφήνοντας τρίτο τον 17 χρονο Erriyon Knighton με 19,84.

Τέλος, η Athing Mu, 19 ετών, διαγωνιζόμενη ως επαγγελματίας για πρώτη φορά, κέρδισε τα 800μ γυναικών σε 1:56.07 - ο δεύτερος ταχύτερος χρόνος που έχει υπάρξει ποτέ από Αμερικανίδα στη διοργάνωση.

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης