World Sports

Η «μάχη» του Λευτέρη Πετρούνια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η «μάχη» του Λευτέρη Πετρούνια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στον τελικό των κρίκων του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ενόργανης της Ντόχα το διήμερο 25-26/6.

Στον τελικό των κρίκων του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ενόργανης της Ντόχα, που διεξάγεται το διήμερο 25-26/6, προκρίθηκε συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία (15,133 βαθμούς) ο χρυσός Ολυμπιονίκης και 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής (2015, 2017, 2018) Λευτέρης Πετρούνιας. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή να αποκτήσει ένα από τα δέκα εισιτήρια (6 άνδρες – 4 γυναίκες) που απομένουν για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Για να κατακτήσει την πρωτιά στην ειδική προ-Ολυμπιακή κατάταξη των κρίκων και μαζί το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Έλληνας πρωταθλητής καλείται να κερδίσει στην πρωτεύουσα του Κατάρ το χρυσό μετάλλιο με βαθμολογία 15,333 βαθμών και άνω, ξεπερνώντας τον πρώτο στην κατάταξη Λιου Γιανγκ.

Ο κρίσιμος αγώνας του Λευτέρη Πετρούνια θα διεξαχθεί την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 18.30 και θα μεταδοθεί  ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 9HD, όπως και όλοι οι αγώνες της Παρασκευής (ώρα έναρξης 16.00) και του Σαββάτου 26/6 (ώρα έναρξης 16.00).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης