World Sports

Απόλλων Σμύρνης: Σπουδαία κίνηση με Βίσκοβιτς

Απόλλων Σμύρνης: Σπουδαία κίνηση με Βίσκοβιτς

Στην απόκτηση του Άντε Βίσκοβιτς προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης, με τον Κροάτη περιφερειακό να έρχεται για να ενισχύσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Άλλη μία σπουδαία κίνηση από την ανδρική ομάδα πόλο του Απόλλων Σμύρνης, καθώς μετά από την ανανέωση του Αλέξανδρου Γούνα προχώρησε στην απόκτηση του Άντε Βίσκοβιτς. Ο διεθνής Κροάτης θα αγωνιστεί για πρώτη φοράς εκτός της χώρας του, μετά τις Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, Γιαντράν Σπλιτ και Μόρναρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης εντάσσει στο δυναμικό του ο Απόλλων Σμύρνης. Ο λόγος για τον γεννηθέντα στις 27/10/1993 διεθνή Κροάτη αριστερόχειρα περιφερειακό Άντε Βίσκοβιτς, τη συμφωνία με τον οποίο ανακοινώνει για τη σεζόν 2021-2022 η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία»!

Ο ύψους 1.97 μ. Βίσκοβιτς, καθαρό προϊόν της σπουδαίας κροατικής σχολής με συμμετοχές σε όλα τα τμήματα των Εθνικών ομάδων, τη σεζόν που τελείωσε φόρεσε το σκουφάκι της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του νταμπλ στην Κροατία. Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο Πρωτάθλημα για την Μλάντοστ μετά το 2008 (11ο συνολικά) και ο αριστερόχειρας περιφερειακός συνέβαλλε κι εκείνος τα μέγιστα για να έρθει αυτή η επιτυχία (44 γκολ σε 43 συμμετοχές σε Κροατία και Ευρώπη).

Στην εξαιρετική έως τώρα καριέρα του ο Άντε Βίσκοβιτς, που ανδρώθηκε στη Γιαντράν Σπλιτ στην οποία μετρά δύο διαφορετικές θητείες ως επαγγελματίας, έχει αγωνιστεί ακόμη στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και στη Μόρναρ με σωρεία παραστάσεων τόσο από τους ομίλους του Champions League (δύο φορές σε καλύτερη επτάδα αγωνιστικής) όσο και στο Euro Cup.

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που θα κάνει το βήμα στο εξωτερικό, με τη συμφωνία του με τον Απόλλωνα Σμύρνης να έρχεται εν μέσω της συμμετοχής του στην Προολυμπιακή προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών της Κροατίας. Με το σκουφάκι με το εθνόσημο (σε επίπεδο ανδρών) μετρά συνολικά 16 συμμετοχές και 11 γκολ με πιο πρόσφατη την παρουσία του σε επίσημο ματς στο World League του 2019.

Φέτος αγωνίστηκε με τη Μλάντοστ αρχικά στα προκριματικά του Champions League και ακολούθως στο Euro Cup, αλλά λόγω τραυματισμού από χτύπημα στο μάτι σε ντέρμπι του κροατικού πρωταθλήματος με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, δεν έπαιξε στους Προημιτελικούς ενάντια στο ΝΟ Βουλιαγμένης με τελική νικήτρια (στα πέναλτι) την ελληνική ομάδα. Αξίζει να σημειώσουμε, ακόμη, πως τη διετία 2018-2020 μέτρησε 33 γκολ στο Champions League με το σκουφάκι της Γιαντράν Σπλιτ.
Ο Απόλλων Σμύρνης με την απόκτηση του αριστερόχειρα Άντε Βίσκοβιτς ισχυροποιεί σε ποιότητα και εμπειρία τη δεξιά πλευρά του, συνεχίζοντας άκρως δυναμικά τις κινήσεις του στο μεταγραφικό «παζάρι»!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης