World Sports

NFL: Συνελήφθη στο Λος Άντζελες για οπλοκατοχή ο Frank Clark των Kansas City Chiefs

NFL: Συνελήφθη στο Λος Άντζελες για οπλοκατοχή ο Frank Clark των Kansas City Chiefs
O αθλητής των Kansas City Chiefs, Frank Clark, συνελήφθη για κατοχή μικρού πολυβόλου όπλου στην περιοχή του Λος Άντζελες...

O αμυντικός των Kansas City Chiefs, Frank Clark, συνελήφθη την Κυριακή (22/6) στο Λος Άντζελες, αφού η αστυνομία παρατήρησε ένα μικρό πολυβόλο όπλο στο όχημά του, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου της αστυνομίας στο CNN.

«Την Κυριακή, περίπου στις 9:20 μ.μ., αστυνομικοί ζήτησαν στον κ.Clark  να σταματήσει στην περιοχή Grand and Adams εξαιτίας παραβίασης του κώδικα οδικής κυκλοφορίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου τη Δευτέρα. «Την στιγμή της ταυτοποίησης των στοιχείων, οι αστυνομικοί παρατήρησαν μια τσάντα με ένα Uzi να προεξέχει».

Ο ίδιος άνδρας τόνισε πως ο Clark βρισκόταν στο αυτοκίνητο με ακόμη τρεις επιβάτες, οι οποίοι μαζί με τον αθλητή του NFL βγήκαν από το όχημα για έλεγχο. Μετά τα ευρήματα των ανθρώπων της αστυνομίας, ο Clark συνελήφθη για φερόμενη κατοχή όπλου που προσπάθησε να κρύψει.

Ο Clark κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας του Λος Άντζελες τη Δευτέρα το πρωί και αφέθηκε ελεύθερος στις 2:30 μ.μ. με εγγύηση 35.000 δολαρίων, σύμφωνα με τα στοιχεία κράτησης από το τμήμα στο οποίο βρισκόταν ο παίκτης των Chiefs.

Ο 28χρονος αθλητής, κατάγεται από την περιοχή του Λος Άντζελες και επιλέχθηκε στον δεύτερο γύρο του draft το 2015.

Διανύει, μάλιστα, την έβδομη χρονιά του στο ΝFL και έχει περάσει ήδη τρεις σεζόν με τους Chiefs. Ήταν, άλλωστε, μέλος της ομάδας το 2020, όταν και αναδείχθηκαν νικητές του Super Bowl. Πριν ενταχθεί στην «οικογένεια» του συλλόγου του Kansas, ήταν παίκτης των Seattle Seahawks.

Οι Chiefs, αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε διακοπή των υποχρεώσεών τους για τουλάχιστον ένα μήνα μετά το υποχρεωτικό minicamp τους, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 17 Ιουνίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο εκπρόσωπος του NFL, Brian McCarthy, δήλωσε ότι ο οργανισμός ήταν «ενήμερος για το θέμα που θα επανεξεταστεί στο πλαίσιο της πολιτικής του NFL και αφορά την συμπεριφορά κάθε αθλητή».

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης