World Sports

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων: Καλή εμφάνιση από Σπανουδάκη και Σκαρβέλη (video)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων: Καλή εμφάνιση από Σπανουδάκη και Σκαρβέλη (video)
Συνεχίστηκαν τα καλά αποτελέσματα από την ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Κλουζ Ναπόκα.
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη μετά τις δύο κούρσες της πρώτης ημέρας αγωνίστηκε σήμερα και στα 200 μ. όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση σε 23.43. Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη στερούνταν της φρεσκάδας που θα ήθελε να έχει προκειμένου να κυνηγήσει επιδόσεις κάτω από το 23.30, που ήταν αρκετό να της δώσει τη νίκη στο αγώνισμα.

Σε κάθε αγώνισμα η αθλήτρια έδωσε πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα, αφού ήταν τρίτη στα 100 μ. και ως μέλος της ομάδας 4Χ100 των γυναικών. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών, ο 19χρονος Γιάννης Καριοφύλλης κατέλαβε την 10η θέση στο σύνολο με 21.65, σε μια κούρσα όπου έσφιξε αρκετά αποτέλεσμα και του άγχους της πρώτης συμμετοχής στη διοργάνωση. Ο νεαρός απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες ενόψει των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα Κ20.

Η Σταματία Σκαρβέλη με τη σημερινή της παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων δεν χάρισε μόνο τους δέκα βαθμούς στην ομάδα μας, αλλά παράλληλα φαίνεται να κλείδωσε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του Τόκιου. Η αθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της με 68.44 μ., έκανε στη συνέχεια δύο άκυρα και στην τέταρτη βολή πέτυχε 68.76 μέτρα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης