World Sports

Γιαννόπουλος: «Δείξαμε το πραγματικό πρόσωπο της Ελλάδας»

Γιαννόπουλος: «Δείξαμε το πραγματικό πρόσωπο της Ελλάδας»

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος προέβη στις κάτωθι δηλώσεις μετά το πέρας του FINA WOMENS WORLD LEAGUE SUPER FINAL που ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 19 Ιουνίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οργανωτικά πήγαμε πολύ καλά. Δείξαμε το πραγματικό πρόσωπο της Ελλάδας. Θέλω να ευχαριστήσω το Υπουργείο αθλητισμού, την διοίκηση του ΟΑΚΑ και τον ΕΟΔΥ για την βοήθεια που μας έδωσαν, έτσι ώστε να πετύχουμε οργανωτικά σε αυτή την εκδήλωση παγκοσμίου επιπέδου. Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που δούλεψαν νυχθημερόν το τελευταίο χρονικό διάστημα κάτω από την επίβλεψη του Γιάννη Γιαννουρή. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να καταφέρουμε αυτό το εγχείρημα. Ευχαριστώ επίσης τους εθελοντές που ακούραστα στάθηκαν στο πλευρό μας».

«Το γεγονός ότι πήραμε θετικά σχόλια ανεβάζει τον πήχη των διοργανώσεων της ΚΟΕ. Θέλουμε να δείχνουμε αυτό το πρόσωπο όχι μόνο προς τα έξω, αλλά και στις εσωτερικές μας διοργανώσεις. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα, όταν θα βάλουμε κάποια νέα δεδομένα».

«Το ΟΑΚΑ είναι το Wembley των κολυμβητηρίων του κόσμου. Για να λειτουργήσει όμως το ΟΑΚΑ χρειάζονται και άνθρωποι κι εμείς τους είχαμε. Χαίρομαι που οι ξένοι φεύγουν ικανοποιημένοι. Χαίρομαι που η παγκόσμια ομοσπονδία μας ευχαρίστησε. Χαίρομαι που λειτουργήσαμε άψογα εν καιρώ πανδημίας. Μηδενικά ήταν τα κρούσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που τήρησαν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα με θρησκευτική ευλάβεια».

«Μέσα από αυτή τη διοργάνωση ήρθαμε πιο κοντά στην FINA. Όλοι έχουν καταλάβει ότι είμαστε άνθρωποι με τους οποίους μπορούν να συνεργαστούν, με τους οποίους μπορούν να μιλήσουν την ίδια γλώσσα, με τους οποίους μοιράζονται το ίδιο όραμα. Αυτό όμως πρέπει να το καταλάβουν και όλοι. Πρέπει να το καταλάβουν όσοι έχουν θέσεις κάτω από την ομπρέλα της Ελλάδας σε διεθνείς οργανισμούς ότι πρέπει να λειτουργούν υπέρ της Ελλάδος και όχι υπέρ του εαυτού τους και να εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα.

Όσοι λοιπόν εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα καλό θα κάνουν να αποχωρήσουν από κει που είναι, γιατί όποιος δεν στηρίζει τα συμφέροντα της Ελλάδας θα με βρει απέναντι του. Έχει γεμίσει το κινητό μου τηλέφωνο και το κομπιούτερ μου από συγχαρητήρια μηνύματα, από όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου και κάποιοι από την χώρα μας δεν ήρθαν ούτε για να δουν τους αγώνες αν και κατέχουν σημαντικές θέσεις».

«Τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους. Ήταν πολύ άτυχες γιατί έπαιξαν στα δύο πρώτα ματς χωρίς τρεις αθλήτριες, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί όλη η ομάδα. Στη συνέχεια χάσαμε στις λεπτομέρειες δύο σπουδαία παιχνίδια και δεν βρεθήκαμε στα μετάλλια. Σημασία όμως έχει η προσπάθεια και αυτή ήταν σπουδαία».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης