World Sports

Continental Cup: Η Λιθουανία ο πρώτος αντίπαλος της Ελλάδας στο δρόμο για το Τόκιο

Continental Cup: Η Λιθουανία ο πρώτος αντίπαλος της Ελλάδας στο δρόμο για το Τόκιο
Πραγματοποιήθηκε στη Χάγη της Ολλανδίας, εκεί που θα διεξαχθούν και οι αγώνες από 23 έως 26 Ιουνίου, η κλήρωση της τελικής φάσης του Continental Cup που θα δώσει το τελευταίο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με τους βαθμούς της παγκόσμιας κατάταξης των χωρών που συμμετέχουν στη Γ' φάση του Continental Cup και με βάση τα αποτελέσματα της Α' και της Β' φάσης, η Ελλάδα τοποθετήθηκε στην 3η θέση της κατάταξης.

Πρώτος αντίπαλος για τις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ θα είναι η Λιθουανία. Εφόσον πετύχουν δύο νίκες, θα προκριθούν στα προημιτελικά και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Πολωνία - Τσεχία.

Αρβανίτη / Καραγκούνη και Κλέπκου / Μπάκα στη μάχη για την πρόκριση

Μετά από εισήγηση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Τίε Σαντάνα οι δύο ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στο Continental Cup είναι οι:

Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη

Μαρία Κλέπκου / Ελένη Μπάκα

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας 21 Ιουνίου και αποτελείται από τον αρχηγό αποστολής τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριο Χαλβατζή, τον Ομοσπονδιακό προπονητή Τίε Σαντάνα, τον άμεσο συνεργάτη του Θανάση Πανούσο και τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Ψαρογιώργο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης