World Sports

Μία «ανάσα» από το 35ο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Μία «ανάσα» από το 35ο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής και στον δεύτερο τελικό της σειράς με την Βουλιαγμένη, επικρατώντας με σκορ 11-9 και πλέον απέχει ένα βήμα από το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.
Σχετικά Άρθρα

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν με σπασμένα τα... φρένα και μετά τον πρώτο τελικό (11-6), επικράτησε της Βουλιαγμένης και στο Παπαστράτειο (11-9), κάνοντας το 2-0 στη σειρά και πλέον απέχει ακόμη μία νίκη από το πρωτάθλημα. Η επόμενη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο (15/5) στον Λαιμό.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου διατηρούσε τα ηνία καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα. Από το πρώτο οκτάλεπτο μπήκαν οι βάσεις για τους γηπεδούχους (4-2), ενώ το ημίχρονο έκλεισε υπέρ των Πειραιωτών με 6-4.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς συνέχισε να «φορτώνει» με γκολ την Βουλιαγμένη, φτάνοντας την διαφορά στα τέσσερα γκολ (8-4), αλλά παρά την προσπάθεια των φιλοξενουμένων στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν ήρθε ποτέ η ανατροπή (11-9).

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 4-3, 1-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 3, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 5, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης 1, Καπότσης, Χρυσοσπάθης 1, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 2, Λόζινα 1, Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης