Τένις

Ξέσπασε σε κλάματα η Ναόμι Οσάκα στη συνέντευξη Τύπου! (video)

Ξέσπασε σε κλάματα η Ναόμι Οσάκα στη συνέντευξη Τύπου! (video)

Η Ναόμι Οσάκα χρειάστηκε λίγα λεπτά για να συνέλθει αφότου έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου της στο Western & Southern Open με κλάματα.

Η Ναόμι Οσάκα αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Σινσινάτι πριν επιστρέψει λίγα λεπτά αργότερα. Η Γιαπωνέζα σταρ ανέφερε ότι η απόφασή της να αποσυρθεί από το Γαλλικό Όπεν και στη συνέχεια να παραλείψει το Γουίμπλεντον λόγω της ψυχικής της υγείας ήταν «κάτι που έπρεπε να κάνω για τον εαυτό μου».

Η Οσάκα, η οποία αποχώρησε από τα δύο τουρνουά, επικαλούμενη την ψυχική της υγεία, ενοχλήθηκε εμφανώς όταν μια δημοσιογράφος από το Cincinnati Enquirer σχολίασε το γεγονός ότι δεν είναι «τρελή» για τις σχέσεις με τα ΜΜΕ, αλλά έχει εξωτερικά συμφέροντα που εξυπηρετούνται έχοντας μια πλατφόρμα πολυμέσων.

Μέχρι τη στιγμή που ρωτήθηκε για την καταστροφή που προκλήθηκε στην Αϊτή, η Οσάκα έβαλε τα κλάματα πριν ο συντονιστής ζητήσει παύση της διαδικασίας.

Η νεαρή τενίστρια έφυγε από την αίθουσα, ωστόσο η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια του Grand Slam επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα για να ολοκληρώσει τη συνέντευξη Τύπου και απάντησε λέγοντας: «Συγγνώμη που βγήκα έξω».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης