Τένις

Οσάκα: Έγινε Barbie και κάνει sold out!

Οσάκα: Έγινε Barbie και κάνει sold out!
Η εταιρία «Mattel» παροτρύνει τα παιδιά να κυνηγάνε τα όνειρα τους και έτσι έφτιαξε μια Barbie με το πρόσωπο της Ναόμι Οσάκα!
Σχετικά Άρθρα

Η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών «Mattel» κυκλοφόρησε την κούκλα Barbie με το πρόσωπο της κατόχου τεσσάρων Grand Slam, Ναόμι Οσάκα, ντυμένη με την εμφάνιση που φορούσε στο περασμένο Australian Open. Μάλιστα, σύμφωνα, με τα όσα ανέφερε η εταιρία, η κούκλα έχει σπάσει ρεκόρ πωλήσεων κάνοντας sold out από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας!

«Σπάσαμε ένα ρεκόρ, εμπνέοντας παράλληλα τη νέα γενιά. Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε την Ναόμι Οσάκα ως τη νεότερη κούκλα Barbie Role Model που έχουμε κατασκευάσει. Η Ναόμι μας εμπνέει στο να έχουμε το θάρρος να πετύχουμε τα όνειρά μας και μας θυμίζει ότι ο εαυτό μας είναι ο μεγαλύτερος πρωταθλητής!», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας.

osaka-barbie-1.jpg

«Συνεργαστήκαμε με την Barbie και το 2019, αλλά αυτή τη φορά είναι επίσημο, γιατί σήμερα παρουσιάζω την κούκλα Barbie Role Model Osaka. Ελπίζω πραγματικά να υπενθυμίζει σε κάθε παιδί ότι μπορεί να κάνει αυτό που ονειρεύεται. Ήταν ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα να έχω μία Barbie, με το πρόσωπο μου και να βλέπω τα παιδιά να παίζουν με αυτή» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Νο2 του κόσμου.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης