Sports

Νεκρός ο διάσημος οδηγός ράλι Κεν Μπλοκ σε δυστύχημα με snowmobile!

Νεκρός ο διάσημος οδηγός ράλι Κεν Μπλοκ σε δυστύχημα με snowmobile!
Σοκ έχει προκληθεί σε ολόκληρο τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ύστερα από την είδηση ότι ο γνωστός οδηγός ράλι, Κένι Μπλοκ, έχασε την ζωή του σε ηλικία 55 ετών, ύστερα από δυστύχημα με snowmobile. Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η ομάδα του
Στο πένθος βρίσκεται ο μηχανοκίνητος αθλητισμός ύστερα από τον θάνατου του γνωστού οδηγού ράλι, Κένι Μπλοκ, σε ηλικία 55 ετών!

FliL28VXwAIqOAl_1.jpg

Ο 55χρονος Αμερικανός έχασε τη ζωή του στη Γιούτα, έπειτα από δυστύχημα με snowmobile το οποίο οδηγούσε. Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ομάδα του Μπλοκ, Hoonigan Racing αναφέροντας: «Με τη βαθύτατη λύπη μας μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ken Block απεβίωσε σήμερα σε ατύχημα με snowmobile».

Ο Μπλοκ είχε γίνει διάσημος από τη σειρά βίντεο Gymkhana, όπου έκανε απίστευτα κόλπα με αυτοκίνητα. Από τον Οκτώβριο του 2021 βρισκόταν σε συμφωνία με την Audi για την δημιουργία βίντεο με ηλεκτρικά αυτοκίνητα του γερμανικού ομίλου ενώ ασχολήθηκε με αγώνες ράλι, στο Rallycross αλλά και στο WRC.

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστό μέσω των social media ότι βρισκόταν στη Γιούτα διασκεδάζοντας στο χιόνι με snowmobile και άλλα οχήματα.

Πηγή:www.bnsports.gr

w
ww.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης