Sports

Φοβερή ανατροπή και «κούπα» για τον Ολυμπιακό (81-73) τον Παναθηναϊκό που έπαθε blackout στο 4ο δεκάλεπτο

Φοβερή ανατροπή και «κούπα» για τον Ολυμπιακό (81-73) τον Παναθηναϊκό που έπαθε blackout στο 4ο δεκάλεπτο
Η αναμονή έλαβε τέλος για τον Ολυμπιακό. Μετά από έξι χρόνια χωρίς τρόπαιο οι ερυθρόλευκοι νίκησαν στον τελικό του Final-4 που έγινε στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με… επική ανατροπή στην τελευταία περίοδο.

Δεν το έβαλε κάτω, δεν πτοήθηκε όταν βρέθηκε στο -12, το κυνήγησε και δικαιώθηκε. Ο Ολυμπιακός για τρία δεκάλεπτα βρισκόταν στα σχοινιά από τον αιώνιο αντίπαλό του Παναθηναϊκό αλλά πίστεψε στην ανατροπή και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας κερδίζοντας 81-73 στον μεγάλο τελικό του Final4.
Οι ερυθρόλευκοι μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου πνιγμένοι από το άγχος και την πίεση απέναντι σε έναν «αεράτο» Παναθηναϊκό που κυριαρχούσε, δεν μπορούσαν να ανασάνουν.
Οι πράσινοι προηγήθηκαν 59-47 στα μισά της 3ης περιόδου και με 67-58 στο τέλος της αλλά τίποτα δεν είχε τελειώσει.
Το επιθετικό φάουλ του Φαλ πριν το τέλος της 3ης περιόδου τον έστειλε στον πάγκο και αυτό άλλαξε άρδην το πλάνο του Ολυμπιακού που με τον Μάρτιν έγινε πιο ευέλικτος σε άμυνα και επίθεση. Μείωσε με τονς ΜακΚίσικ και Μάρτιν σε 67-66 και ολοκλήρωσε το φοβερό comeback με σερί 15-0 κάνοντας το σκορ 73-67 απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που είχε καταρρεύσει.

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης