Sports

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-0: Τρίποντο με οβίδα Μεντόσα, 3η χρονιά χωρίς νίκη στο Αγρίνιο για το τριφύλλι

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-0: Τρίποντο με οβίδα Μεντόσα, 3η χρονιά χωρίς νίκη στο Αγρίνιο για το τριφύλλι

Ο Παναιτωλικός... υπέταξε τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο με σκορ 1-0 και εκτελεστή τον Μεντόσα. Ο Καρλίτος ήταν το μοιραίο πρόσωπο του αγώνα, καθώς ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι αλλά ο Ανέστης του είπε «όχι» και κράτησε τη νίκη για τους γηπεδούχους.

O Παναιτωλικός, του Γιάννη Αναστασίου, φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Super League με αμφότερες ομάδες να προέρχομαι από Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.
Οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν βαθμό και πήραν δύο σημαντικές -βαθμολογικά- νίκες, ενώ οι γηπεδούχοι επικράτησαν της Λαμίας και ήρθαν ισόπαλοι στην Αθήνα με τον Απόλλωνα.
Για ακόμη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός φεύγει χωρίς τρίποντο από το Αγρίνιο, με την τελευταία νίκη του «τριφυλλιού» να είναι τον Ιανουάριο του 2019, όταν η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε... επαγγελματική νίκη (1-0) με τον Γιάννη Μπουζούκη να σκοράρει.
Στα του ματς, ο Παναθηναϊκός είχε την απόλυτη κυριαρχία στην κατοχή της μπάλας, δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ.
Οι γηπεδούχοι όμως, μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μεντόσα να... παγώνει τους πράσινους, καθώς με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Διούδη και άνοιξε το σκορ.
Το χαμένο πέναλτι από τον Καρλίτος ήταν η επιτομή του ότι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Ανέστη να επεμβαίνει και ουσιαστικά να κρατάει οριστικά τους τρεις βαθμούς!

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης