Sports

Copa Africa: «Εισβολή» χορηγιών από εταιρίες κρυπτονομισμάτων παρά τις… επιφυλάξεις της κυβέρνησης!

Copa Africa: «Εισβολή» χορηγιών από εταιρίες κρυπτονομισμάτων παρά τις… επιφυλάξεις της κυβέρνησης!
Μπορεί η αφρικανική κυβέρνηση να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις με τις εταιρίες κρυπτονομισμάτων, ωστόσο το Copa Africa έχει… γεμίσει από τέτοιες συμφωνίες
Πραγματοποιήθηκε λοιπόν η πρώτη σέντρα του Copa Africa του 2022 την περασμένη Κυριακή, με τα γεγονότα να έχουν ξεπεράσει και με το παραπάνω τις προσδοκίες που όλοι είχαν για τη διοργάνωση. Η Αφρική είναι ένας μεγάλος εξαγωγέας ταλέντων, συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαίρου, με κάτι τέτοιο να σημαίνει αυτομάτως ότι ορισμένοι ξένοι σύλλογοι θα πρέπει να χάσουν τους παίκτες τους για μερικές εβδομάδες.
Φυσικά το όλο κλίμα είναι εκπληκτικό καθώς το AFCON αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ηπειρωτικά τουρνουά του κόσμου, με αποτέλεσμα οι χορηγοί που ποντάρουν τα χρήματά τους σε αυτό να είναι πολυάριθμοι. Αρχικά η Binance είναι σημαντικός χορηγός για την AFCON, ενώ η startup πληρωμών που ιδρύθηκε από τη Νιγηρία Flutterwave, συνεργάστηκε με το Afrosport TV, το καλωδιακό κανάλι που απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της διοργάνωσης.
Πίσω όμως στο Binance. Η απόκτηση της παγκόσμιας πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο AFCON ουσιαστικά μεταφράζεται ως νόμιμο δικαίωμα σε εκατομμύρια Αφρικανούς να βλέπουν διαφημίσεις σε κάθε αγώνα. Οι όροι της συνεργασίας περιλαμβάνουν την τοποθέτηση διαφημίσεων της εταιρίας στους περιμετρικούς πίνακες σε όλα τα στάδια που φιλοξενούν αγώνες!

Διαβάστε περισσότερα στο www.bnsports.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης