Sports

Η Λίβερπουλ και οι «κολοσσοί» του Μάντσεστερ αναζητούν ομάδες - δορυφόρους για να... ντριμπλάρουν τα μεταγραφικά όρια του Brexit!

Η Λίβερπουλ και οι «κολοσσοί» του Μάντσεστερ αναζητούν ομάδες - δορυφόρους για να... ντριμπλάρουν τα μεταγραφικά όρια του Brexit!
ΛίβερπουλΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται πως έχουν βγει στο μεταγραφικό παζάρι από νωρίς. Όχι για νέους ποδοσφαιριστές, αλλά για συλλόγους-δορυφόρους που θα τους βοηθήσουν να προσπεράσουν τα μεταγραφικά όρια που έχει θέσει το Brexit, στις μεταγραφές παικτών κάτω των 18 ετών!
Οι συνέπειες του Brexit προσπερνούν κατά πολύ τα πολιτικά όρια. Μέσα στους άμεσα «πληγέντες», φυσικά και το αγγλικό ποδόσφαιρο! Ωστόσο, λύσεις υπάρχουν.
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, αρκετοί σύλλογοι της Premier League εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με ομάδες-δορυφορους ανά την Ευρώπη, ώστε να μπορέσουν να υπογράψουν συμβόλαια με ποδοσφαιριστές μεταξύ των 16 και των 18 ετών.

Υπενθυμίζεται, πως μία από τις άμεσες συνέπειες του Brexit στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ήταν η αφαίρεση του δικαιώματος να αποκτούν ξένους παίκτες κάτω των 18 ετών, καθώς οποιαδήποτε ένταξη ποδοσφαιριστή από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαιτεί κι ενός είδους άδειας εργασίας, που χορηγείται από το Governing Body Endorsement (GBE), ένα κυβερνητικό όργανο επικύρωσης σχετικών υποθέσεων.
Διαβάστε περισσότερα στο BNSports

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης