Sports

Ligue 1 (2η αγωνιστική): Βαριά ήττα της Λυών και ισοπαλία με 6 γκολ στο Ρεμς- Μονπελιέ!

Ligue 1 (2η αγωνιστική): Βαριά ήττα της Λυών και ισοπαλία με 6 γκολ στο Ρεμς- Μονπελιέ!

Την ήττα γνώρισε και στη 2η αγωνιστική η Λυών με αντίπαλο της Ανζέ, με τα υπόλοιπα ματς να λήγουν ισόπαλα ή με νικητή τον γηπεδούχο.

Το εφιαλτικό ξεκίνημα της σεζόν για τη Λυών συνεχίζεται, αφού γνώρισε τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτή τη φορά, αντίπαλός της ήταν η Ανζέ που διαμόρφωσε το ευρύ 3-0 από τα γκολ των Μπουφάλ (20’) και Ουνάχι (77’), με το 2-0 να γίνεται από αυτογκόλ του Μαρσέλο στο 53ο λεπτό.  

Λίγο αργότερα, ισόπαλο αναδείχθηκε το παιχνίδι της Μπρεστ με τη Ρεν, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται από γκολ του Γκιρασί στο 84’ και τους γηπεδούχους να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λε Ντουαρόν.

Ισόπαλος, αλλά με πολλά γκολ έληξε και ο αγώνας της Ρεμς με την Μονπελιέ. Η Μονπελιέ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Κοζά στο 5ο λεπτό, ενώ ο Κασάμα γύρισε το παιχνίδι σε 2-1 με δυο δικά του τέρματα στο 7’ και το 26’. Άλλη μία ανατροπή και 2-3 για τη Μονπελιέ από τους Ντελόρτ, και Λαμπόρντε , με το τελικό 3-3 να γίνεται από τον Κεμπάλ στο 83ο λεπτό.

Τέλος, Κλερμόν- Τρουά και Ναντ-Μετς ολοκλήρωσαν τις αναμετρήσεις κοινό σκορ, στο 2-0, με τις δύο νικήτριες να βρίσκονται στην κορυφαία 5άδα έπειτα από τις πρώτες δύο αγωνιστικές της Ligue 1. 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Ανζέ- Λυών 3-0

Μπρεστ- Ρεν 1-1

Κλερμόν- Τρουά 2-0

Ναντ- Μετς 2-0

Ρεμς- Μονπελιέ 3-3

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης