Sports Βusiness

Βιλερμπάν και Λυών μοιράζονται την ίδια εμφάνιση με την υπογραφή της Adidas

Βιλερμπάν και Λυών μοιράζονται την ίδια εμφάνιση με την υπογραφή της Adidas
Πρωτοποριακή συμφωνία ανάμεσα στη Λυών, τη Βιλερμπάν και την Adidas. 
Η ποδοσφαιρική Λυών και η μπασκετική Βιλερμπάν φαίνεται να συσφίγγουν όλο και περισσότερο της σχέσεις τους. Τόσο, που την σεζόν 2021-22 θα μοιράρονται την ίδια εμφάνιση, σε μακριμάνικη και αμάνικη αντίστοιχα, με την υπογραφή της Adidas

Αυτό θα ισχύσει και για τα γυναικεία τμήματα των δύο συλλόγων. Πιο συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Λυών, αυτή θα είναι η τρίτη τους εμφάνιση, ενώ η Βιλερμπάν θα τη φοράει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της σε Euroleague και LNB. Μάλιστα οι φανέλες έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά και κοστολούνται στα 90 ευρώ οι μακριμάνικες, στα 70 ευρώ οι αμάνικες και στα 60 ευρώ οι γυναικείες. 

Η ομάδα του Πέτερ Μποζ θα εγκαινιάσει την ασπρόμαυρη εμφάνιση στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το Europa League. Αντίστοιχα, η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ θα την πρωτοφορέσει στις αρχές Οκτωβρίου, όταν και ξεκινάνε οι εγχώριες υποχρεώσεις της. 

Όλη αυτή η συμφωνία δεν είναι τυχαία. Μην ξεχνάτε ότι ο Τόνι Πάρκερ, πρώην NBAερ και ισχυρός άνδρας της Βιλερμπάν, το περασμένο καλοκαίρι εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου OL Groupe, που διοικεί την ποδοσφαιρική Λυών και αναμένεται να αναλάβει χρέη προέδρου, όταν αποχωρήσει ο Ζαν Μισέλ Ολάς.


Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης