Sports Βusiness

Bwin: Επίσημος συνεργάτης των Europa League - Europa Conference League για τα επόμενα τρία χρόνια!

Bwin: Επίσημος συνεργάτης των Europa League - Europa Conference League για τα επόμενα τρία χρόνια!

Η στοιχηματική εταιρία, Bwin, υπέγραψε τριετή συνεργασία (2021-24) με την UEFA και πλέον αποτελεί επίσημο συνεργάτη τόσο του Europa League, όσο και του νεοσύστατου, Europa Conference League!

Η συνεργασία της UEFA, μέσω των διοργανώσεων της, με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες αθλητικού στοιχηματισμού παγκοσμίως, τη Bwin, αποκτά «σάρκα και οστά», αφού για τα επόμενα τρία χρόνια θα αποτελεί έναν από τους επίσημους συνεργάτες της, χωρίς να έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες οικονομικού περιεχομένου.

Πρόκειται για μία συμφωνία με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, που δείχνει τη διάθεση τόσο της Bwin, όσο και της μητρικής της εταιρείας, Entain plc, να ενισχύσουν εμπράκτως το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να το διαφημίσουν, μέσω της πλατφόρμας τους, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Υπενθυμίζεται πως τη φετινή σεζόν, με την προσθήκη του Europa Conference League, οι ομάδες που συμμετάσχουν στους ομίλους των δύο διοργανώσεων «εκτοξεύθηκαν» στις 64, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να συγκαταλέγονται σε αυτές, ενώ οι χώρες που εκπροσωπούνται στις 35, από τις 55 συνολικά ενώσεις της UEFA.

Ως επίσημος στοιχηματικός συνεργάτης, η Bwin θα τυγχάνει υψηλής προβολής, τόσο μέσω των μεταδόσεων και των social media, όσο και μέσω των banner των σταδίων. Παράλληλα, βασικό στοιχείο της συνεργασίας είναι η καταπολέμηση των χειραγωγημένων αγώνων, ώστε να διατηρηθεί η ακεραιότητα του αθλήματος, αλλά και τα μέτρα πρόληψης εναντίον του εθισμού στα τυχερά παιχνίδια.

Για τον λόγο αυτό, η Bwin δημιούργησε μία νέα ιστοσελίδα, τη betresponsibly.info, η οποία παρέχει πληθώρα εργαλείων στους πελάτες, ώστε να διατηρήσουν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού τους.

Στους χρήστες της πλατφόρμας θα παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης επιλεγμένων αναμετρήσεων, ενώ θα υπάρχουν διαγωνισμοί που θα προσφέρουν εισιτήρια και άλλες εκπλήξεις.

Ο Stephan Heilmann, Διευθύνων Σύμβουλος της Entain στην Ευρώπη, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε έναν επίσημο συνεργάτη του UEFA Europa League και του UEFA Europa Conference League, μαζί με άλλες μεγάλες διεθνείς εταιρείες. Αυτή η συνεργασία θα προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικές ευκαιρίες, για να ενισχύσουμε την προσφορά μας στους πελάτες μας, δημιουργώντας μοναδικές νέες εμπειρίες».

Από την άλλη πλευρά, ο Marketing Director της UEFA, Guy-Laurent Epstein, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εξασφαλίσαμε την Bwin, ως τον πρώτο επίσημο συνεργάτη αθλητικών στοιχημάτων για δύο από τις διοργανώσεις μας. Ως εταιρεία που βρίσκεται  σε στενή επαφή με τους οπαδούς και αντιλαμβάνεται το πάθος τους για το ποδόσφαιρο, η Bwin ταιριάζει απόλυτα στα πρότζεκτ μας. Άλλωστε, η τεράστια εμπειρία της σε χορηγικές δραστηριότητες, θα είναι μια ανεκτίμητη βοήθεια στον εμπορικό τομέα και των δύο διοργανώσεων».


Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης