Sports Βusiness

Αυτοί είναι οι 10 δημοφιλέστεροι λογαριασμοί Instagram ποδοσφαιριστών της Super League

Αυτοί είναι οι 10 δημοφιλέστεροι λογαριασμοί Instagram ποδοσφαιριστών της Super League
Λογαριασμούς με εκατομμύρια followers έχουν οι ποδοσφαιριστές στο Instagram, κι εμείς σας παρουσιάζουμε τους 10 δημοφιλέστερους στη Super League.
Σχετικά Άρθρα

Ποδοσφαιριστές που διαθέτουν περισσότερους followers από ότι οι δημοφιλέστερες ελληνικές ομάδες, έχουμε στο top 10 των λογαριασμών της Super League. Στην πρώτη θέση με τους περισσότερους ακόλουθους βρίσκεται το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Χένρι Ονιεκούρου. Μάλιστα οι 6 από τους 10 ποδοσφαιριστές της λίστας είναι μεταγραφές του καλοκαιριού! Αναλυτικά η λίστα:

Χένρι Ονιεκούρου 2,7 εκ.
Νορντίν Άμραμπατ 1,5 εκ.
Μοχανάντ Αλί 1,4 εκ.
Αχμέντ Χασάν 1,3 εκ.
Ματέους Βιτάλ 636 χιλ.
Χουάν Ιτούρμπε 589 χιλ.
Σωκράτης Παπασταθόπουλος 531 χιλ.
Καρίμ Ανσαριφάρντ 523 χιλ.
Ματιέ Βαλμπουενά 512 χιλ.
Εχσάν Χατζισαφί 479 χιλ.

Όπως παρατηρούμε ο Ονιεκούρου είναι με άνεση στην πρώτη θέση με 2,7 εκ. followers, ενώ ακολουθεί ο Νορντίν Άμραμπατ με 1,5 εκ. ακόλουθους. Στην τρίτη θέση με 1,4 εκ. followers βρίσκεται ο Μοχάναντ Αλί. Ο Ιρακινός ποδοσφαιριστής του Άρη είχε φέρει άνοδο στα social media της ΠΑΕ Άρης μετά την επίσημη ανακοίνωσή του. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Αχμέντ Χασάν 1,3 εκ. followers. Αυτοί είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Super League οι οποίοι έχουν επταψήφιο αριθμό followers στο Instagram.
Στη συνέχεια της λίστας βλέπουμε τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, Ματέους Βιτάλ, αλλά και τη μεταγραφική «βόμβα» του Άρη, Χουάν Ιτούρμπε. Δεν θα μπορούσε να λείπει ο… κοσμογυρισμένος Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος είναι η μοναδική ελληνική εκπροσώπηση στο top 10. Τη λίστα κλείνουν οι Ιρανοί της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ-Εχσάν Χατζισαφί, και ο σουπερστάρ του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά.
Στους επίσημους λογαριασμών των ομάδων της Super League, ξεχωρίζει στην πρώτη θέση ο Ολυμπιακός με 482 χιλ. followers. Παρατηρώντας την παραπάνω λίστα, βλέπουμε πως οι 9 από τους 10 ποδοσφαιριστές έχουν περισσότερους ακόλουθους από τον Ολυμπιακό. Αντιλαμβάνεται κανείς, την επιρροή και τη δύναμη που έχουν οι παίκτες μέσω των social media

Αλέξανδρος Καρατσενίδης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης