Sports Βusiness

Τόνι Ντάνγκι: Κατέκρινε τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες του NFL με στοιχηματικές εταιρείες

Τόνι Ντάνγκι: Κατέκρινε τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες του NFL με στοιχηματικές εταιρείες

Η… συνείδηση του NFL εναντιώθηκε στις μεθόδους που ακολουθεί το αμερικανικό ποδόσφαιρο για να ενισχύσει το ταμείο του.

Σχετικά Άρθρα

Η εμβληματική μορφή του NFL που κατέκτησε δύο φορές το Super Bowl, μία ως παίκτης των Στίλερς και μία ως προπονητής των Κολτς, εργάζεται πλέον ως αναλυτής και δεν παρέλειψε να πάρει θέση αναφορικά με τις πρόσφατες επιχειρηματικές δραστηριότητες της Λίγκας. Ο Τόνι Ντάνγκι εναντιώθηκε στο NFL υποστηρίζοντας πως: «Κακώς το πρωτάθλημα ωθεί τους υποστηρικτές του στον τζόγο».

Η προηγούμενη χρονιά του κορωνοϊού ήταν καταστροφική για το αμερικανικό ποδόσφαιρο που εμφάνισε ζημιά 4 δισεκατομμυρίων, αφού τα έσοδα για τη σεζόν 2020-2021 έφτασαν μέχρι τα 12 δισεκατομμύρια δολάρια. Το NFL, στην προσπάθεια του να ανακάμψει οικονομικά, ήρθε σε συμφωνία με τουλάχιστον 7 στοιχηματικές εταιρείες που αναμένεται να προσφέρουν στα ταμεία του περισσότερα από 270 εκατομμύρια δολάρια.

Η… φωνή του NBC τόνισε πως το αμερικάνικο ποδόσφαιρο ήταν επί σειρά ετών «αντίπαλος» του στοιχήματος, απορώντας με τη νέα τακτική που ακολουθεί. «Δεν ξέρω γιατί το NFL άλλαξε στάση. Δεν νομίζω ότι πρέπει να προωθούμε το στοίχημα, ειδικά στις νεαρές ηλικίες. Το μόνο που θέλω είναι τα παιδία μου να απολαμβάνουν αυτό το υπέροχο άθλημα.

Ξέρω ότι το στοίχημα είναι πλέον νόμιμο, αλλά δεν μου αρέσει που προωθείται πλέον με κάθε επισημότητα. Η άποψη μου είναι καθαρά προσωπική και ξέρω πως αρκετοί θα διαφωνήσουν», τόνισε χαρακτηρίστηκα.

Ο Ντάνγκι θεωρείται η «συνείδηση του NFL» όντας από το 2009 αναλυτής στο Football Night in America, τη νούμερο ένα αθλητική εκπομπή των ΗΠΑ. Είναι ο πρώτος Αφροαμερικανός προπονητής που έχει κατακτήσει Super Bowl και από το 2016 αποτελεί μέλος του Pro Football Hall of Fame.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης