Sports Βusiness

Τζέικ Πολ- Τάιρον Γούντλεϊ: Τα επταψήφια ποσά από τη μάχη τους!

Τζέικ Πολ- Τάιρον Γούντλεϊ: Τα επταψήφια ποσά από τη μάχη τους!

Η πιο πολυσυζητημένη αναμέτρηση των τελευταίων ημερών ανάμεσα στον Τζέικ Πολ και τον Τάιρον Γούντλεϊ απέφερε σημαντικά ποσά στα… πορτοφόλια τους

Ο Τζέικ Πολ τέθηκε αντιμέτωπος με τον άλλοτε 5 φορές weltereaight πρωταθλητή του UFC, Τάιρον Γούντλεϊ, στο ρινγκ και κατόρθωσε με πλειοψηφική απόφαση των κριτών να αναδειχθεί νικητής. Λίγες ημέρες αργότερα, έγιναν γνωστά τα ποσά που θα λάβουν οι δύο τους από τη μάχη και είναι άκρως εντυπωσιακά!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κάθε ένας από τους αθλητές έχει εξασφαλίσει ένα επταψήφιο νούμερο για το… πορτοφόλι του από τον αγώνα του Οχάιο που συγκέντρωσε τόσα βλέμματα.

Η εκδήλωση του pay-per-view, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε ο συγκεκριμένος αγώνας, φαίνεται να είχε μεγάλη επιτυχία με περισσότερες από 1 εκατομμύριο αγορές για να μετουσιωθούν σε ένα ποσό που αγγίξει τα 75 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό σημαίνει πως ο… Youtuber Πολ θα λάβει 5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο αντίπαλός του Γούντλεϊ κέρδισε 2 εκατομμύρια.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του Γούντλεϊ, Μάκλι Κάουα, επιβεβαίωσε με δηλώσεις πως ο πελάτης πρόκειται να αμειφθεί με ένα γενναίο ποσό και βρίσκεται λίγο πριν την μεγάλη ημέρα της πληρωμής

Συγκεκριμένα, είπε: «Τα λεφτά που πρόκειται να λάβει ο πελάτης μου είναι καλά. Ο μισθός για αυτό το παιχνίδι θα είναι επταψήφιος και ξεπερνά κατά πολύ το 1 εκατομμύριο! Και παίρνουμε ποσοστό από όλα όσα έγιναν στο event, οπότε περιμένουμε την πρώτη του μάχη στην πυγμαχία να είναι κερδοφόρα».

Ο επικεφαλής του event , Στέφεν Εσπινόζα, ισχυρίζεται επίσης πως ο Πολ έσπευσε να τον ρωτήσει και για τις αμοιβές όλων όσων αγωνίζονται, είτε αυτοί ήταν γυναίκες είτε άνδρες.

Αυτή τη στιγμή ο Πολ μετρά ήδη ένα 4-0 στην επαγγελματική του πορεία και αναμένεται να γυρίσει στα ρίνγκ πριν το τέλος του χρόνου!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης