Sports Βusiness

Sports Illustrated: Ιστορική πρωτεία με ετήσια αύξηση μεμονωμένων επισκεπτών κατά 293%

Sports Illustrated: Ιστορική πρωτεία με ετήσια αύξηση μεμονωμένων επισκεπτών κατά 293%

Με πάνω από 42 εκατομμύρια αναγνώστες μηνιαίως το γκρουπ του «SI» συνεχίζει να την άνοδο του μεταξύ των κορυφαίων αθλητικών μέσων.

Σχετικά Άρθρα

Ο όμιλος του Sports Illustrated συνεχίζει να μεγαλώνει τη δημοτικότητα του με γοργούς ρυθμούς, όντας πλέον η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ιδιοκτησία αθλητικών μέσων στις ΗΠΑ. Στο γκρουπ υπάρχουν επίσης τα The Spun, FanNation, Hockey News, Morning Read και Athlon Sports, δίνοντας του περισσότερους από 42 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες, αλλά και την έκτη θέση στις προτιμήσεις των ηλικιών 13+ και 18+ όπως ανέφερε και το Comscore.

Οι μεμονωμένοι επισκέπτες -σε ετήσια βάση- αυξήθηκαν κατά 293%, κάτι που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη… επεκτατική πολιτική των τελευταίων χρόνων του Sports Illustrated, που είχε πουληθεί τον Μάιο του 2019 από την Meredith Corporation στην Authentic Brands Group έναντι 110 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, τον Ιούνιο του ίδιου έτους η ABG συμφώνησε με την Apache Maven, εταιρεία λογισμικού, για τα επόμενα 10 χρόνια.

Οι δύσκολες συνθήκες που επιβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού, μείωσαν τα έσοδα του γκρουπ κατά 30 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς ωστόσο να περιορίσουν τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αφού όπως αποκάλυψε και το Bloomberg, το «SI» ξεκίνησε σε αυτό το διάστημα μια πολύ σημαντική συνεργασία με την εταιρεία διαδικτυακών παιχνιδιών, 888 Holdings.

Παράλληλα, στις 2 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε και την premium εκδοχή του. Οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν μέχρι πέντε πιο «εξιδεικευμένα» άρθρα το μήνα και για να αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση θα πρέπει να πληρώσουν συνδρομή κόστους 69.99 δολαρίων. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι τον Ιούνιο λάνσαρε και το «SI Tix», μια πλατφόρμα που προσφέρει εισιτήρια για περισσότερες από 100.000 συναυλίες, θέατρα και αθλητικά events σε όλο τον κόσμο.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης