Sports Βusiness

Τζέικ Πολ: Το fund του επενδύει 30 εκατομμύρια δολάρια στην Simplebet

Τζέικ Πολ: Το fund του επενδύει 30 εκατομμύρια δολάρια στην Simplebet
Συνεχίζεται η γιγάντωση των στοιχηματικών εταιρειών στις ΗΠΑ.
Σχετικά Άρθρα

Ο διάσημος YouTuber Τζέικ Πολ, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την επαγγελματική πυγμαχία, έκανε μια σπουδαία επιχειρηματική κίνηση στη βιομηχανία των στοιχημάτων. Συγκεκριμένα, το fund που διατηρεί ο 24χρονος μαζί με το πρώην στέλεχος του UFC, Νακίσα Μπινταριάν, επένδυσε την Simplebet 30 εκατομμύρια δολάρια.

Η αμερικανική εταιρεία κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο στοιχήματος και έχει λάβει χρηματοδοτήσεις που φτάνουν συνολικά τα 80 εκατομμύρια δολάρια. Στην Simplebet έχουν επίσης επενδύσει η Aristocrat, κατασκευαστής μηχανημάτων τυχερών παιχνιδιών, αλλά και ο Αμερικανός πρώην star του τένις, Αντρέ Αγκάσι.

To «Anti Fund» του Τζέικ Πολ είναι για την ώρα ο μεγαλύτερος μέτοχος της Simplebet που προσφέρει στοιχηματικές επιλογές για τα NBA, NFL, MLB, αλλά και τα κολεγιακά τους πρωταθλήματα. Η δραστηριοποίηση της έχει γίνει πολύ πιο έντονη το τελευταίο διάστημα, κάτι που δεν αποκλείεται να σχετίζεται και με τις προβλέψεις που έκαναν λόγο για υψηλή κερδοφορία των στοιχηματικών εταιρειών την προσεχή σεζόν εξαιτίας του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Τρίτη (24/8) ανακοίνωσε πολυετή συμφωνία με την DraftKings, εταιρεία που ειδικεύεται σε fantasy λίγκες, με τον Τζιμ Μάρελ (επικεφαλής στην MGM Resorts) να συμμετέχει στο διοικητικό της συμβούλιο.

Πάνος Σταμούλης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης