Sports Βusiness

Heineken: Επενδύει στον γυναικείο αθλητισμό με χορηγίες σε 3 διοργανώσεις

Heineken: Επενδύει στον γυναικείο αθλητισμό με χορηγίες σε 3 διοργανώσεις
Η Heineken συνεχίζει να προσφέρει στον γυναικείο αθλητισμό, χρηματοδοτώντας τα Women Champions LeagueWomen Euro και W Series.
Σχετικά Άρθρα

Τη στήριξή της στον γυναικείο αθλητισμό έδειξε για άλλη μια φορά η Heineken, χρηματοδοτώντας δύο από τις πιο διαδομένες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, αλλά και το αντίστοιχο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα, η ολλανδική εταιρεία έγινε ο κυρίαρχος χορηγός των Women Champions LeagueWomen Euro και W Series.

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, η Heineken έχει συμφωνήσει με την UEFA για το Champions League μέχρι τη σεζόν 2024-25, αλλά και τις διοργανώσεις του EURO που θα διεξαχθούν τόσο το 2022, όσο και το 2025. To deal με την W Series έχει πολυετή διάρκεια, με τα οικονομικά δεδομένα και των τριών συνεργασιών να μην έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

«Οι πολυετείς συμφωνίες μας με τα UEFA Women Champions League, Uefa Women Euro και W Series μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε σχέσεις με τα αθλήματα που λατρεύουν οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο.

Γνωρίζουμε ότι το πάθος τους δεν καθορίζεται από το φύλο, αλλά από την αγάπη που τρέφουν για τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε τις νέες συνεργασίες μας σε ποδόσφαιρο και μηχανοκίνητο αθλητισμό», δήλωσε η Τζούλια Τζορτζ, διευθύντρια χορηγιών της εταιρείας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Heineken με τις επενδυτικές της δραστηριότητες στο γυναικείο ποδόσφαιρο, δίνει βροντερό «παρών» σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του λαοφιλέστερου αθλήματος, αφού μέσω και της «Heineken 0.0» (μπύρα χωρίς αλκοόλ) έχει εξασφαλίσει και τα δικαιώματα του Europa League. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το EURO ανδρών του 2024, για το οποίο η UEFA δεν έχει επιλέξει ακόμα μέγα χορηγό.

Πάνος Σταμούλης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης